Çözüldü Samsung Np300e5c-S04tr USB'yi Görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani normalde Rufus kullanmanız gerek. Onun için söyledim. Windows 7 Tool ile sıkıntı çıkıyor diye biliyorum. BIOS'ta gözükse bile formatta sıkıntı çıkarır. Bilginiz olsun diye söyledim yani.

Yalnız bi detay vereyim bu yukleyecegim işletim sistemindeki source klasörü içindekiler farklı 4 5 dosya var install.wim var. Birde setup dosyasi yok.

USB bellek şu anda bootable halde mi ?
Evet

Setup olmadan Şimdi Yükle ekranı gelmez.

F11 ile boot ekranına gelin, USB seçmeyi deneyin.

Yalnız orada gözükmesi içindeki dosyadan bağımsız olması lazım. Mesela optik sürücü gözüküyor ama içinde bir işletim sistemi yok. Yani sorun anakartta veya USB bellekte gibi duruyor.

Boot ekranından yukleyecegim zaten sesetup olmasada olurmuş boot ozelligi var zaten.

Yalnız orada gözükmesi içindeki dosyadan bağımsız olması lazım. Mesela optik sürücü gözüküyor ama içinde bir işletim sistemi yok. Yani sorun anakartta veya USB bellekte gibi duruyor.
Daha evvel yuklemistim ne sorunu olabilir ki?

Haklısın. Anakart da sorun olabilir. eca2424'ün söylediğine göre USB bellek te bi sorun yok dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı