Samsung NP350V5C başarısız eGPU denemesi

denizwin10

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bugün birkaç ay önce bir arkadaşa yapmaya çalıştığım eGPU olayını anlatacağım.
Aylardan şubat olması lazım, gerekli malzemeleri aldık heyecanla sistemi kuruyoruz. PSU, eGPU aparatı, kartı yerleştirdikten sonra heyecanla bilgisayarın düğmesine bastığımda sonuç hüsran oldu. Ekran siyah olarak kaldı, kabloyu mini PCIe portundan çıkarınca tekrar normal şekilde çalışıyordu. Tekrar taktım yine siyah ekran verdi. Birden fark ettim ki PSU'nun fanları da dönmüyordu. Acaba arkadaşımın PC whitelist BIOS'lu muydu emin değildim çünkü whitelistli BIOS'lara baktığımızda bulamamıştık. Onun modelini modeli sanırım NP350V5C olması lazım, sizce ne yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün birkaç ay önce bir arkadaşa yapmaya çalıştığım eGPU olayını anlatacağım.
Aylardan şubat olması lazım, gerekli malzemeleri aldık heyecanla sistemi kuruyoruz. PSU, eGPU aparatı, kartı yerleştirdikten sonra heyecanla bilgisayarın düğmesine bastığımda sonuç hüsran oldu. Ekran siyah olarak kaldı, kabloyu mini PCIe portundan çıkarınca tekrar normal şekilde çalışıyordu. Tekrar taktım yine siyah ekran verdi. Birden fark ettim ki PSU'nun fanları da dönmüyordu. Acaba arkadaşımın PC whitelist BIOS'lu muydu emin değildim çünkü whitelistli BIOS'lara baktığımızda bulamamıştık. Onun modelini modeli sanırım NP350V5C olması lazım, sizce ne yapmalıyız?
Öncelikle E-Gpu işi olmayacak bir işi oldurmaya çalışmaktır. Olur olmaz garantisi yok. Onu yapabilmen için bazı ayarlar var, öyle tuşa basınca direk olarak gelmez zaten. E-Gpu ile ilgili tüm araştırmalarınızı, kurulumunu ve saire güzelce araştırın tekrar deneyin. Olmuyorsa ürünlere zarar vermeden iade etme şansınız varsa iade edin. Elinizdeki bilgisayardan ve aldığınız ekran kartından olmayın. Bende denemiştim olmadı elimdeki parçaları tamamlayıp kasa kurdum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı