Samsung NP350V5C-S0ETR Touchpad Ara Ara Çalışma Sorunu

incubus44

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Fizikçi, Prodüktör
Merhaba arkadaşlar. Samsung NP350V5C-S0ETR model bilgisayarımda Windows 8.1 64 bit işletim sistemi ve dual boot olarak Mavericks 10.9.5 kuruludur. Windows 8.1'de touchpad 2 haftadır düzgün çalışmıyor. Tüm güncellemeler mevcuttur. Şöyle anlatayım;
  • Touchpadin tuşları her zaman çalışıyor fakat imleç bazen sabit kalıyor, USB fare ile kullanmak zorunda kalıyorum.
  • Bazen imleç görünmüyor, touchpad ile deniyorum hareket etmiyor. Sonra fark ediyorum ki sol en üste konumlanmış ve hiç bir şekilde geri gelmiyor.
  • Windows 8 için olan touchpad işlevleri de çalışmıyor donma esnasında. Mesela sağdaki menüyü açamıyorum. Bu yüzden bilgisayarı kapatma-açma vs. özelliklerini kullanamıyorum hiç bir şekilde. (Touchpadin üzerinde sağdan sola doğru parmağınızı kaydırdığınızda menü çıkar veya sağ tarafta yukarı-aşağı kısımların köşelerine gelince çıkar fakat iki durumda da çıkmıyor).
  • Altt Gr tuşum çalışmıyor. Onun yerine Ctrl+Alt tuşunu kullanıyorum şu an.
Tüm bu sorunları nasıl çözebilirim? Teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim Recep Bey, Mavericks'te iken hiç bir sorun olmuyor.Yosemite kurduğumda kullandığım prodüksiyon programları fazla donuyordu niyeyse. O yüzden Maverick yükledim tekrardan. Ayrıca 2 yıldan beri dual boot olarak kullanıyorum ilk defa oldu. Yine de dediğinizi deneyeceğim. Olası diğer çözüm önerilerinizi yine de beklemekteyim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Sorunumu çözdüm. Aynı sorunu yaşayan/yaşayacak olanlar için anlatıyorum. Aygıt yöneticisi-Fare ve diğer işaret aygıtları-Synaptics PS/2 Port TouchPad-Özellikler-Sürücü-Sürücüye Geri Dön deyip yeniden başlatmanız yeterlidir.
Konu kapanabilir. Teşekkürler

Dosya Ekleri

• fae.jpg
    fae.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 363
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı