Samsung NP3530EC-U02TR yükseltme

• Konuyu başlatan Nejjr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.388

Nejjr

Decapat
Arkadaşlar bende Samsung NP3530EC-U02TR model laptop var. i5 3210M işlemci, 8 GB RAM, GT 620 ekran kartı vs.
Kuzenimde de NP350V5C -S0FTR Samsung laptop vardı. Bunun anakartı yandı, atıl duruma düştü kullanmadı sonra ben de aldım bunun laptopu söktüm işlemcisini kendime takmak istiyorum. i7 4. nesil bir işlemcisi var ama sökük durumda olduğu için sistemden veya CPU -Z gibi programlardan soket pin sayısı gibi şeylerini bilmiyorum. Uyar mı uymaz mı bilmiyorum, hiç araştırma yapmadan benim laptopu da sökmek istemiyorum. Deneme yanılma yapmamak için. Samsung'dan canlı destek aldım beni Kadıköy'deki teknik servise yönlendiriyor onlarda da sekreter açıyor telefonu PC'leri gönderin bakalım diyor. Buradan yardımcı olamayız diyorlar. Şimdi ben bu i7 işlemcinin benim bilgisayara uyup uyumadığını nasıl öğreneceğim? İnternette de pek fazla bilgi bulamadım, yardım eder misiniz?

Tesekkur ederim hocam. Bende 8 gb ram var ama 4 4 iki slot takili diger islemciyi soktugum laptopda da ayni sekilde 4 4 ayri ayri ama onlari kullanamiyorum cunku port yok bilgisayarcilarda ustune para alip 4 tane 4 gb rami alip bana 2 tane 8 gb ram vermiyor satilmiyorda. Birkac soru daha sormak istiyorum islemciyi takdikdan sonra direk calisir mi fotmat atilmasi gereklimi, birde hard disk ayni sekilde direk diger laptopun 1 tb bendeki 500 gb onuda bama taksam icinde windows kurulu direk calisirmi. saygilar
Hocam uyumludur.Rahatlıkla değiştirebilirsiniz.RAM i 12veya 16 gb yaparsanız tadından yenmez.En az 7 sene daha götürür sizi.
Hocam olmadi galiba degistirdim power dugmesine basinca makina calisyor ama goruntu gelmiyor
Tesekkur ederim hocam. Bende 8 gb ram var ama 4 4 iki slot takili diger islemciyi soktugum laptopda da ayni sekilde 4 4 ayri ayri ama onlari kullanamiyorum cunku port yok bilgisayarcilarda ustune para alip 4 tane 4 gb rami alip bana 2 tane 8 gb ram vermiyor satilmiyorda. Birkac soru daha sormak istiyorum islemciyi takdikdan sonra direk calisir mi fotmat atilmasi gereklimi, birde hard disk ayni sekilde direk diger laptopun 1 tb bendeki 500 gb onuda bama taksam icinde windows kurulu direk calisirmi. saygilar

Hocam olmadi galiba degistirdim power dugmesine basinca makina calisyor ama goruntu gelmiyor
Hocam eski islemciyi taktim yine goruntu gelmedi eski islemci ustune macun surmedim
Eski islemcimi taktim goruntu aldim simdi bilgisayarim eskisi gibi calisiyor
Iste iki islemci biri benim digeri taktigim
Kimsemyok mu yardim edebilecek

Hocam eski islemciyi taktim yine goruntu gelmedi eski islemci ustune macun surmedim
Eski islemcimi taktim goruntu aldim simdi bilgisayarim eskisi gibi calisiyor
Iste iki islemci biri benim digeri taktigim
Kimsemyok mu yardim edebilecek

Koskoca forumda yardımcı olabilecek insan yokmudur

Son düzenleme:
Tam oturduğuna emin misin bende de aynısı var.Birde alt kapakta fanın geldiği yerlere delikler aç 100'de 140 performans artıyor.

eminim kardeş bir konu daha açtım oraya gel istersen

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı