Samsung NP370R5E Mac Os X Bios Sorunu

Baran Özgenç

Hectopat
USB'ye virtualbox uzerinden iatkosu yolladim. Ondan sonra bios menusune gelince neler yapacagimi bilmiyorum.

KlO9Xk.jpg

eXPJRR.jpg

KlO9Gb.jpg

eW7EjY.jpg

wz0Y9j.jpg

Arkadaslar biosu gectim kurulum asamasindayim bu seferde boyle bir problemle karsilasiyorum.

wvjnvm.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
-x -v -f cpus=1 komutlarını kullanın.
Laptop donanım özelliklerini yazarsanız yardım daha anlaşılır olabilir. Kolay gelsin.

iAtkos DVD'den ya da usb'den başlattığınızda F8'basın gelen ekranda klavye ile komutları yazın, ekranın alt kısmında göreceksiniz.
Bu arada kurulum sırasında özelleştirmelerden Ati'yi etkisizleştiri seçin, yalnız Intei kullanabilirsiniz.

npci=0x3000 komutunu deneyin. Usb'nin düzgün yüklendiğini varsayıyorum.
Ya da Usb portu değiştirerek deneyin. -v PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=No komutlarını da deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb'den başlattığınızda iAtkosML2 logosu ve altında içi boşalan bir hat gelip sonra kuruluma geçmiyor mu? Tam o sırada F8 yapacaksınız.

O logonun geldigi ekranda hicbir tusa basmadan yaziyorum sonrasinda yazamiyorum. F8 e bastim bisey olmadi. Su fitograflara goz atin bi bende anlamadim yani boyle olmasi gerekmiyor mu?

KZ9kmo.jpg

x9mokr.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı