onunbunun3
Yoctopat
Daha fazla
Anladım demekki desteklemiyor yoksa yaygin şekilde yazardı diye düşünüyorum.Dediğim gibi bu mesele sadece işlemciden ibaret değil. Anakart, BIOS gibi etkenlerde var.
14400F işlemcisi de 192GB RAM destekliyor mesela ama bu işlemci ile kullanılan çoğu anakart bu değerlere sahip değil. Yarısı kadar anca.
Pek ofis laptopların da abartımaya kaçmazlar ama elimde kanıt yok. Ayrıca 32GB RAM'de zaten çok gereksiz olur. Ne yapabilirsiniz ki o RAM'le zaten? Oynatacağı çoğu oyun 1-3GB arası en fazla RAM tüketimi yapacak. Chrome gibi yazılımlar toplasan zaten 2-3GB en fazla.Anladım demekki desteklemiyor yoksa yaygin şekilde yazardı diye düşünüyorum.
Haklisiniz, ekran kartindan dolayi sinirlanacak oyunlar. Oyle değil miPek ofis laptopların da abartımaya kaçmazlar ama elimde kanıt yok. Ayrıca 32GB RAM'de zaten çok gereksiz olur. Ne yapabilirsiniz ki o RAM'le zaten? Oynatacağı çoğu oyun 1-3GB arası en fazla RAM tüketimi yapacak. Chrome gibi yazılımlar toplasan zaten 2-3GB en fazla.
Bi bakıma öyle.Haklisiniz, ekran kartindan dolayi sinirlanacak oyunlar. Oyle değil mi
hocam hdd yi dvd rom a takmak için bu modeli almayı dusundum ama laptop oval bu urun ise keskin hatları var bilgisayara tam oturur mu sizce ?Bi bakıma öyle.
Oturur, o konuda sıkıntı yok ama boyutu önemli. Attığınız 12cm, sizinki kaç onu ölçün.hocam hdd yi dvd rom a takmak için bu modeli almayı dusundum ama laptop oval bu urun ise keskin hatları var bilgisayara tam oturur mu sizce ?
Oturur, o konuda sıkıntı yok ama boyutu önemli. Attığınız 12cm, sizinki kaç onu ölçün.
Klonlama yaparken gerekli ayarları yapıyor program. Şahsen klonlamak yerine sıfırdan SSD'ye Windows kurun, dosyaları manuel taşıyın. Windows 7'i klonlamak mânasız, zaten Win 10 LTSC kuracaksınız.Araştırdım 12.7 imiş hocam. Şu an klonlamayı yapmayı düşünüyorum HDD'yi SSD'ye klonlama işlemini. Bu işlemden önce SSD'ye bir ayar yapmaya gerek var mı biliyor musunuz acaba. Tekrardan çok teşekkür ederim
anladım onun için win10 usb format ayarlamam gerekli o halde. peki şuan sıfır bir ssd yi hdd yi çıkarıp pc ye taksam. boş ssd ye hemen win 10 yükleyebilir miyimKlonlama yaparken gerekli ayarları yapıyor program. Şahsen klonlamak yerine sıfırdan SSD'ye Windows kurun, dosyaları manuel taşıyın. Windows 7'i klonlamak mânasız, zaten Win 10 LTSC kuracaksınız.
Evet yükleyebilirsiniz.anladım onun için win10 usb format ayarlamam gerekli o halde. peki şuan sıfır bir ssd yi hdd yi çıkarıp pc ye taksam. boş ssd ye hemen win 10 yükleyebilir miyim