Şu anda evde değilim ama gittiğimde EFI dosyasını yapıp paylaşırım
En geç 23:00'a kadar gelir
Ancak, Big Sur değil de Mojave ya da Catalina denemeni öneririm. Ancak yine de karar senin. EFI dosyanı bu konu üzerinden paylaşacağım
Technopat'daki imajlarımızda 3. nesil Intel işlemciler için bir config dosyası mevcut değil bu yüzden @Yiğit Gençer dediği gibi onun EFI dosyası atmasını bekleyin. Ondan sonra Technopat'daki Big Sur imajını bir taşınabilir diske yazdırarak ve sonradan EFI dosyasını gerekli partisyona (OC EFI partisyonu) atarak kurulumu deneyebilirsiniz.
En geç 23.00'a kadar gelir
Ancak, Big Sur değil de Mojave'ya da Catalina denemeni öneririm. Ancak yine de karar senin. EFI dosyanı bu konu üzerinden paylaşacağım
En geç 23.00'a kadar gelir
Ancak, Big Sur değil de Mojave'ya da Catalina denemeni öneririm. Ancak yine de karar senin. EFI dosyanı bu konu üzerinden paylaşacağım
Çok özür dilerim. Geç kaldım. Az sonra paylaşacağım. EFI için kontrolleri yapıyorum. Kullandığım PC HDD olduğu için çok geç kaldım. Kurulum sonrası sorun var mı diye test edeceğim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Çok özür dilerim. Geç kaldım. Az sonra paylaşacağım. EFI için kontrolleri yapıyorum. Kullandığım PC HDD olduğu için çok geç kaldım. Kurulum sonrası sorun var mı diye test edeceğim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Aynı ekran hatası çıkıyor açıkçası çok heyecanlanmıştım çok uğraştım sanırım desteklemiyor. Bilgisayara Windows 11 yükledim 120GB SSD ile destekledim gayet akıcı çalışıyor. Açıkçası ben macOS deneyimlemeyi çok istemiştim ama artık bir sonraki dizüstüme deneyeceğim şimdiden emekleriniz için teşekkür ediyorum.