Samsung NVMe SSD Hız düşüşü

ygtefrs

Hectopat
Bende bir tane NVMe var 256 GB'lık yaşadığım sorun şu, Windows'u ilk kurduğumda hızlar 2100mb/sn ve 1000mb/sn çıkıyordu. Aradan süre geçince 1200mb/sn ve 200mb/sn değerlerine düştü. Format attım yine aynı şekilde ilerledi sorunum. Sıcaklık 25 derece iken test yapıyorum SSD 256 GB ve 137 GB'si boş. Sizce neden böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de aynı SSD'de aynı sorunu yasıyorum bır cozum bulabıldınız mı acaba?
Bende bir tane NVMe var 256 GB'lık yaşadığım sorun şu, Windows'u ilk kurduğumda hızlar 2100mb/sn ve 1000mb/sn çıkıyordu. Aradan süre geçince 1200mb/sn ve 200mb/sn değerlerine düştü. Format attım yine aynı şekilde ilerledi sorunum. Sıcaklık 25 derece iken test yapıyorum SSD 256 GB ve 137 GB'si boş. Sizce neden böyle oluyor?
Merhaba bende aynı Sdd'de aynı sorunu yasıyorum acaba bir çözüm bulabildiniz mi?

Model?

NVMe PM991 Samsung 256GB format attığım zaman düzeliyor ve almam gereken sonuçları alıyorum ama aradan 1 hafta geçmeden yukarıda belirtilen sonuçları almaya başlıyorum bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı