Samsung Oddyssey monitör alınır mı?

Aslında aralarında pek fark yok DP-HDMI dönüştürücü ile kullanın bence.

Beğenmedim atan arkadaş neyini beğenmemiş modelin acaba? Daha iyi bir öneri yapın o zaman. @yer fıstığı

Bu forumun önerisiyle aynı monitörü aldım ve hafif bir çarpmada paneli kırıldı özellikleri iyi ama dayanıklığı kağıt.

Siz sorun yaşadınız diye herkes yaşamak zorunda değil hocam bu fiyatta daha iyi bir şey yok maalesef 4K bütçede yani.

Şimdi benim açtığım konudaki önerdikleriniz dayanıklı mı?

İkisi de kötü bu bütçelerdeyseniz bunları alın. Ben size zaten en iyi önerileri yaptım araştırmanıza gerek yok.

Kronik ghosting sorunu olan bir model hocam. Siz bütçe belirtin tavsiye verilir.
Ek bilgi olsun diye söylüyorum: ghosting problemi kronik olabilen bir şey değildir. Kronik dediğinizde büyük çoğunluğu sorunlu anlama gelir. Ama ghosting birinde varsa hepsinde vardır ya da yoksa yoktur. Panel özelliğiyle alakalıdır. Bende aldım çıktı sende çikmadı diye bir şey olmaz yani.

Düzeltme: varsa vardır yoksa yoktur kısmını basitleştirmek için yazdım. Şiddeti değişkenlik göstermekle beraber tüm monitörlerde ghosting vardır zaten. Ve bu şidded sana gelenle bana gelende farklı olmaz.

İkisi de kötü bu bütçelerdeyseniz bunları alın. Ben size zaten en iyi önerileri yaptım araştırmanıza gerek yok.

Bu ürünü incelediniz mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı