Samsung Odessay G4 240 Hz IPS alınır mı?

Bütçe
6000 TL
Ben mesela hemen hemen her gün cs, valo oynarım monitörüm monster aryond 27 inch 240hz monitör 27 almamın sebebi de hikayeli oyunalrda çok oynuyorum film dizi de izliyorum.

yani monitörü almanızın sebebi ne yapacağınıza bağlıdır.

Ben mesela hemen hemen her gün cs, valo oynarım monitörüm monster aryond 27 inch 240hz monitör 27 almamın sebebi de hikayeli oyunalrda çok oynuyorum film dizi de izliyorum.

yani monitörü almanızın sebebi ne yapacağınıza bağlıdır.
Buglorant oynamak için. Çünkü pc 60hz ekranı 🤓
240 alıp en azından biraz daha zevk almak. Ayrıca 2.0 diye tahmin ediyorum. İnternette baktığımda ürünün özelliklerinde 2.0 yazıyor. Lakin 1.14 olsa problem değil. 144 alırım en kötü 60 dan iyidir

o zaman gösterdiğin veya önerdiğim monitöre bakabilirsiniz.

Samsung G4'dün kronik bir sorunu yok ama 240Hz monitör potasına ben yakıştığını düşünmüyorum. Tepkimesel olarak vaoov değil. 6ms civarı tepkimesi var.
Sadece input lagdan kazanıyor bu monitör. Ucuz olsa da ben almam. Diğer AOC 2ZE daha mantıklı seçim olur konu sahibi için.

Samsung G4'dün kronik bir sorunu yok ama 240Hz monitör potasına ben yakıştığını düşünmüyorum. Tepkimesel olarak vaoov değil. 6ms civarı tepkimesi var.
Sadece input lagdan kazanıyor bu monitör. Ucuz olsa da ben almam. Diğer AOC 2ZE daha mantıklı seçim olur konu sahibi için.
Eğer öyle diyorsanız Aoc almak daha mantıklı

Eğer öyle diyorsanız AOC almak daha mantıklı

Pivot desteği veya asansör yok 2ZE'de ama 240Hz olarak işini daha doğru yapıyor. Samsung'un renk kalitesi de vasat bu arada. Aoc en azından günlük kullanıma da hizmet sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı