Samsung Odyssey G3 24” alınır mı?

Başlıkta belirttiğim ekran alınır mı? Veya o monitör yerine önereceğiniz monitör var mıdır? O fiyat bandında.

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum o monitörü ve sıklıkla karşılaşılan ghosting sorunuyla karşılaşmadım oyun oynarken. Masaüstünde pencereleri oynatırken, evet dikkatli bakıldığında anlaşılabiliyor ancak oyun oynarken özellikle tatmin edicidir. Monitörün pivot moduna geçmeside o fiyattaki diğer monitörlere kıyasla bence + bir özellik, ben henüz büyük çapta bir sorun yaşamadım, yaşayacağımıda zannetmiyorum. Alın derim.

Bencede alınabilir gömmeyin lütfen bende G5 var alırken bir ton gömdünüz hiçbir sorunu yok kullanmadığınız ürünleri gömmeyelim.

İlginç. Marka Logitech olmayınca ölümüne savunmuyorsun demek ki. Ben senden yine şu tarz mesajlar bekliyordum. 😂

Hocam hiçbir sıkıntı yok markayı kötülemeyin artık yetmez mi en F/P

Hocam amaçları kötülemek siz alın sıkıntı olursa Logitech garantisi sonuçta iyi.

G3 kesinlikle alınmamalı.

G3 ghosting konusunda takıntılı olanlar içi kesinlikle alınmamalı ama G3'ün kontrast oranında fiyatına göre büyük bir üstünlüğü var. Kontrast oranın yüksek olması demek siyahların daha güzel gözükmesi demektir yani ghosting performansını beğenmesem de kontrast oranının gözle hissedilebilir bir üstünlüğü kesinlikle var onun üstüne ise VA panellerin zayıf noktası olan ghosting yani smear ve blurr kısmına ise tamamen sahip bir monitör. Çoğu panelin eksisi var aslında, ips panel aldıktan sonra bulutlanma şikayeti yani glow şikayeti yapma ihtimaliniz nasıl yüksekse bunda da ghosting durumu öyle, deli gibi bir glow sorunu olan ips kullanıcıların durumun farkında olmadığı gibi VA panellerin bulanıklığının ve ufo testlerinin berbatlığının farkında olmayanda çoktur. İps glow tarafında dengeli modeller var elbet ama kontrast oranları her türlü VA panellere göre zayıftır. Ayrıca Samsung'un verdiği 3000:1 kontrast oranından çok daha yüksek değerler ölçülüyor bu monitör için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı