Samsung Odyssey G3 24"alınır mı?

Bütçe
5000

Baydar2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Meslek
Eğitmen
Monitör
Samsung Ody
Ürünün fiyatı 4300 bana aşırı ucuz geldi ayrıca benim en çok istediğim özellik olan yukarı aşağı dikey yana sola hareket edebiliyor sizce alınır mı? Laptop yansıtmak için alacağım. Ghosting olayı benim gözüme gelen bir şey değil aynı oyunu iki bin liralık monitörde de oynadığımda şahsen çok fark anlayamıyorum. ASUS gibi modeller daha iyi gibi duydum aynı fiyata ancak yukarı aşağı dikey gibi şeyler yok. Sizin fikriniz nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-12 021737.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-12 021737.png
    450,3 KB · Görüntüleme: 69
Ürünün fiyatı 4300 bana aşırı ucuz geldi ayrıca benim en çok istediğim özellik olan yukarı aşağı dikey yana sola hareket edebiliyor sizce alınır mı? Laptop yansıtmak için alacağım. Ghosting olayı benim gözüme gelen bir şey değil aynı oyunu iki bin liralık monitörde de oynadığımda şahsen çok fark anlayamıyorum. ASUS gibi modeller daha iyi gibi duydum aynı fiyata ancak yukarı aşağı dikey gibi şeyler yok. Sizin fikriniz nedir?
Alınmaz sorunlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı