Daha fazla  

Neyin testi?
Ne olabilir sence?
Neyin testi?
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test bu siteden test yapıp atınız.Neyin testi?
O monitörde ghosting var diyorlardı almanı önermem.
Yan monıtor icin kullanacağım ama herhangı bır oyun oynamayacağım o monıtorle.
dikey bir şekilde kullanacağım. bir sorun olmaz dimiAnladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım.
Yani masaya güm diye vurmadığım zamanlar dışında sarsılma yaşamadım ben...Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım.
en ufak hızlı mouse hareketinde sallanıyordu hocamYani masaya güm diye vurmadığım zamanlar dışında sarsılma yaşamadım ben...
bilmiyorum hocam dikey kullanmadım hiç ayağıyladikey bir şekilde kullanacağım. bir sorun olmaz dimi
Benimkine öyle bir problem yok diyebilirim o zaman, gayet sağlam duruyor.en ufak hızlı mouse hareketinde sallanıyordu hocam
bilmiyorum hocam masamla alakalıda olabilir ozaman ama bunu yaşadığım tek monitör g3 kare ayaklılarda böyle bi sorun yaşamıyordumBenimkine öyle bir problem yok diyebilirim o zaman, gayet sağlam duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.