ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.307 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #11 y4vuzz dedi: Neyin testi? Genişletmek için tıkla... Ne olabilir sence?
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.058 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 12 Mayıs 2025 #12 y4vuzz dedi: Neyin testi? Genişletmek için tıkla... TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test bu siteden test yapıp atınız.
y4vuzz dedi: Neyin testi? Genişletmek için tıkla... TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test bu siteden test yapıp atınız.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #13 merkestayn dedi: O monitörde ghosting var diyorlardı almanı önermem. Genişletmek için tıkla... Yan monıtor icin kullanacağım ama herhangı bır oyun oynamayacağım o monıtorle
merkestayn dedi: O monitörde ghosting var diyorlardı almanı önermem. Genişletmek için tıkla... Yan monıtor icin kullanacağım ama herhangı bır oyun oynamayacağım o monıtorle
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 12 Mayıs 2025 #14 MorgauS_0 dedi: Yan monıtor icin kullanacağım ama herhangı bır oyun oynamayacağım o monıtorle. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım.
MorgauS_0 dedi: Yan monıtor icin kullanacağım ama herhangı bır oyun oynamayacağım o monıtorle. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #15 Teste bakınca arkasında ufacık kuyruk var gibi gözüküyor lakin oyunlarda vb. hiç fark etmedim ben. (Dizüstünü monitöre yansıttığım için max 120 FPS alabiliyorum)
Teste bakınca arkasında ufacık kuyruk var gibi gözüküyor lakin oyunlarda vb. hiç fark etmedim ben. (Dizüstünü monitöre yansıttığım için max 120 FPS alabiliyorum)
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #16 829309 dedi: Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım. Genişletmek için tıkla... dikey bir şekilde kullanacağım. bir sorun olmaz dimi
829309 dedi: Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım. Genişletmek için tıkla... dikey bir şekilde kullanacağım. bir sorun olmaz dimi
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #17 829309 dedi: Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım. Genişletmek için tıkla... Yani masaya güm diye vurmadığım zamanlar dışında sarsılma yaşamadım ben...
829309 dedi: Anladım hocam o zaman tek rahatsız olduğum konu ayakları inanılmaz sarsılıyor kol kullanıyorum o yüzden başka birşeyinden rahatsız olmadım. Genişletmek için tıkla... Yani masaya güm diye vurmadığım zamanlar dışında sarsılma yaşamadım ben...
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 12 Mayıs 2025 #18 y4vuzz dedi: Yani masaya güm diye vurmadığım zamanlar dışında sarsılma yaşamadım ben... Genişletmek için tıkla... en ufak hızlı mouse hareketinde sallanıyordu hocam MorgauS_0 dedi: dikey bir şekilde kullanacağım. bir sorun olmaz dimi Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam dikey kullanmadım hiç ayağıyla
y4vuzz dedi: Yani masaya güm diye vurmadığım zamanlar dışında sarsılma yaşamadım ben... Genişletmek için tıkla... en ufak hızlı mouse hareketinde sallanıyordu hocam MorgauS_0 dedi: dikey bir şekilde kullanacağım. bir sorun olmaz dimi Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam dikey kullanmadım hiç ayağıyla
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #19 829309 dedi: en ufak hızlı mouse hareketinde sallanıyordu hocam Genişletmek için tıkla... Benimkine öyle bir problem yok diyebilirim o zaman, gayet sağlam duruyor.
829309 dedi: en ufak hızlı mouse hareketinde sallanıyordu hocam Genişletmek için tıkla... Benimkine öyle bir problem yok diyebilirim o zaman, gayet sağlam duruyor.
8 829309 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 214 Çözümler 1 12 Mayıs 2025 #20 y4vuzz dedi: Benimkine öyle bir problem yok diyebilirim o zaman, gayet sağlam duruyor. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam masamla alakalıda olabilir ozaman ama bunu yaşadığım tek monitör g3 kare ayaklılarda böyle bi sorun yaşamıyordum
y4vuzz dedi: Benimkine öyle bir problem yok diyebilirim o zaman, gayet sağlam duruyor. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam masamla alakalıda olabilir ozaman ama bunu yaşadığım tek monitör g3 kare ayaklılarda böyle bi sorun yaşamıyordum