@375274 Odyssey G3'ün 3000 TL'ye bile alınmayacak bir monitör olduğunu belirtmiştim sana neden hala öneriyorsun?
Buldum LG önerir misiniz linki: LG 27ML60MP-B: 27 inç 1ms 75hz AMD FreeSync IPS Monitör Siyah
@375274 hocam sizin bu sorunlu olan G3 önerme sevdanız neden bitmiyor yoksa Samsung sizi işe mi aldı?
O halde size şunu öneririm:Önerdiğiniz Asus modeli gayet iyi fakat internetten almak dışında yüzyüze alabileğim seçeneği yok benim maalesef yarın almam lazım acelem var elimde ki monitör arızalı ve bana acil lazım yarın gideceğim almaya mecburen g3 veya bir tane daha monitör buldum LG önerir misiniz linki: LG 27ML60MP-B: 27 inç 1ms 75hz AMD FreeSync IPS Monitör Siyah
Ya bunu alacağım yada g3'ü biliyorum Asus alınır ama maalesef dediğim gibi durum böyle.
Kullandığı paneli biliyorsan detaylarını paylaş?ASUS'un o monitörde kullandığı panel hoşuma gitmedi.
Öyle bir şey yok. Bir ürünün kalitesini fiyatı belirlemez. Kumar falan olduğu da yok. Renkleri gayet iyi olan bir monitör ve tepkime süresi 4 ms civarı. Dediğim gibi fiyatının karşılığını veren bir monitör.Ayrıca 4 5 tanecik satış adresi bulabildim kısacası fazla stoku olmayan bir ürün sorunlu olma ihtimali korkutucu.Ne kadar özellikleri iyi olsada 3k fiyatta 144hz ips kumar gibi bir şey
O halde sana şunu öneririm:
Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Kullandığı paneli biliyorsan detaylarını paylaş?
Öyle bir şey yok. Bir ürünün kalitesini fiyatı belirlemez. Kumar falan olduğu da yok. Renkleri gayet iyi olan bir monitör ve tepkime süresi 4 ms civarı. Dediğim gibi fiyatının karşılığını veren bir monitör.
Kullandığı paneli biliyorsan detaylarını paylaş?
O halde size şunu öneririm:
Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Önerdiğiniz ASUS modeli gayet iyi fakat internetten almak dışında yüz yüze alabileğim seçeneği yok benim maalesef yarın almam lazım acelem var elimde ki monitör arızalı ve bana acil lazım yarın gideceğim almaya mecburen G3 veya bir tane daha monitör buldum LG önerir misiniz linki: LG 27ML60MP-B: 27 inç 1ms 75hz AMD FreeSync IPS Monitör Siyah
Ya bunu alacağım ya da G3'ü biliyorum ASUS alınır ama maalesef dediğim gibi durum böyle.
Yani panel detaylarını kendiniz bilmiyorsunuz ve yazılanlarla yola çıkarak "paneli beğenmedim" cümlesini kurabiliyorsunuz? Yaptığınız yanlış. Gayet kaliteli bir panel. İiyama G2470HSU-B1'deki IGZO IPS panelin bir önceki varyasyonu ki paylaştığınız linkte de panelin IGZO IPS olduğu ve bunun gerçekten harika olduğu yazılmış. İsterseniz detayları da paylaşırım.Ayrıca araştırdığında Panda'nın paneli kullanıldığını gösteriyor siz teknik kısmınıza çok güvendiğinize göre Pandan'ın panelinin epey kötü olduğu söyleniyor ayrıca ucuz ve Çinli bilinmeyen bir firmanın ürettiği söyleniyor yani paneli biliyorum cevabınızı merak ettim. Bu arada paneli kendim araştırarak buldum ama dandik bir şey olduğu bu forumda söyleniyor bu yüzden söyledim ben kötü veya iyi mi onu bilmiyorum veya bu bir eksi mi?
Evet, önerdim çünkü diğer monitörler fiyatını haketmiyor. 2100 TL'ye TN panel alıp sorunsuz oynamak, 3000 TL verip -tabiri caizse- hayvan gibi ghosting yaşamaktan iyidir. En azından paranızla rezil olmazsınız.Ciddi ciddi TN panel mi önerdiniz? Yıllardır TN panel kullandım eğer e sporcu değilseniz TN pişmanlıktır renkleri hiç hoşuma gitmiyor onun yerine bunu almak varken neden TN panel?
Neyin yanlış neyin doğru olduğuna karar verecek kadar ne teorik ne de pratik açıdan teknik bilgiye sahipsiniz, hadsizlik ediyorsunuz bazen.Samsung Odyssey G3 modelinin kötü hareket performansını sunduğunu biliyorum, kullananı üzecektir bu konuda ama bunun yerine TN panel önermek yanlıştır.
Önerdiğiniz monitör de oyun oynayacaklar için çöp kovasına atılsa diğer çöplere hakaret olacak türden, üzgünüm.Samsung G3 değil de attığım modeli alın. Her yerde bulunan bir ürün bütçenize de en iyi renkleri ve performansı bu monitör verir.TN panelden esporcu değilseniz uzak durun.
Samsung T350 LF24T350FHMXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung T350 LF24T350FHMXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung T350 LF24T350FHMXUF 24" 5 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.401,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani panel detaylarını kendiniz bilmiyorsunuz ve yazılanlarla yola çıkarak "paneli beğenmedim" cümlesini kurabiliyorsunuz? Yaptığınız yanlış.
Yevet, önerdim çünkü diğer monitörler fiyatını hak etmiyor. 2100 TL'ye TN panel alıp sorunsuz oynamak, 3000 TL verip -tabiri caizse- hayvan gibi ghosting yaşamaktan iyidir. En azından paranızla rezil olmazsınız.
Neden VA panel ile kıyasladığınızı da anlamadım?
Ayrıca TN panelin asıl olarak zaafiyet gösterdiği nokta görüş açılarıdır. Premium bir TN panelde renkler sanıldığı kadar kötü olmayacaktır.
Neyin yanlış neyin doğru olduğuna karar verecek kadar ne teorik ne de pratik açıdan teknik bilgiye sahipsiniz, hadsizlik ediyorsunuz bazen.
Önerdiğiniz monitör de oyun oynayacaklar için çöp kovasına atılsa diğer çöplere hakaret olacak türden, üzgünüm.
@88602 hocam her şeyi anlatmış zaten. Sadece bu kadar bilgiye rağmen birinin amansızca sizin bilginizi dürtmeye çalışması üzücü.
Benim de çok başıma geliyor. Tartışmaktan kaçınsamda yakamdan düşmüyor. Meslek hastalığı herhalde hocam.
Panel hakkında bilgiye ulaşmak herkesin harcı değildir. Bu yüzden bende panelin linkini bırakmayacağım.