@375274 Odyssey G3'ün 3000 TL'ye bile alınmayacak bir monitör olduğunu belirtmiştim sana neden hala öneriyorsun?
Çünkü ASUS'un o monitörde kullandığı panel hoşuma gitmedi. Ayrıca 4 5 tanecik satış adresi bulabildim kısacası fazla stoku olmayan bir ürün sorunlu olma ihtimali korkutucu. Ne kadar özellikleri iyi olsa da 3K fiyatta 144Hz IPS kumar gibi bir şey. Dolayısıyla sadece G3 değil alternatif 75Hz monitörde önerdim.
Buldum LG önerir misiniz linki: LG 27ML60MP-B: 27 inç 1ms 75hz AMD FreeSync IPS Monitör Siyah
VA panelden iyi bir seçenek olabilir.
@375274 hocam sizin bu sorunlu olan G3 önerme sevdanız neden bitmiyor yoksa Samsung sizi işe mi aldı?
Evet işe aldı nereden bildin? Kardeşim konu başlığında 3 tane link var Lenovo'yu kullanmadım ama 75 Hz VA panel ve çok iyi 75 Hz IPS paneller mevcut o fiyata diğeri Excalibur kuzenimde var hayatımda gördüğüm en berbat VA panel olabilir geriye bir tek G3 kalıyor. Burada maalesef birini seçmek zorunda kalsam G3 seçerdim. Ayrıca listemin en sonuna koydum monitörü onu da istemiyorsan direkt VA panel istemiyorum diyebilirsin ama önerip öneremeyeceğim bana kalmış siz önermiyorsanız bende listemin en sonunda önermeme rağmen konu sahibi alıyorsa yapacak bir şeyim yok bütçe belli. Eğer okuma yazmanda varsa "G3 onormoyon kronok mronok modol" başlıkta Samsung Odyssey G3 vs Casper Excalibur yazıyor bende konuya göre attım zaten konu başlığında mevcut olmasa direkt ASUS'un önerileceğini bildiğim için kalkıp önermeye çalışmazdım bile.
Son düzenleme: