240 hz ve samsung marka olması beni çeken şey,24G4X güzel, Odyssey G4 sadece 240Hz olmasıyla önplanda. Aklınızda 24G4X ile ilgili bir soru varsa forumda incelemesini yaptım.
siz aoc mi kullanıyorsunuz monitörü ? servis ile ilgili bir şey mi yaşadınız ?Şahsım için alıyor olsaydım ve bu ikisi arasından birisini seçecek olsaydım AOC olanı alırdım. Benim için yüksek renk kapsamı, fazla yer kaplamayan stand tablası ve DP kablosuna ayrıca masraf çıkartmaması birer avantaj. Sen multiplayer oyunları ileri düzeyde oynuyorsan öbürünün hızı avantaj sağlayabilir. Ayrıca AOC servisi biraz sıkıntılı gibi gözüküyor.
Geçmişte başka bir AOC monitör kullandım. Benimkisi dahil çok güzel monitörleri var bu markanın. Kalite ve sunduğu özellik olarak tereddütsüz çoğu Samsung modelin önüne koyabilirim. Tek sıkıntısı Türkiye'deki anlaşmalı teknik servisi. Aşırı yavaş çalışıyorlar. Eşi benzeri yok diyebilirim. Türkiye'deki bürokrasi de çok yavaş işlediği için mecburen bekledim. Hakkımı başka türlü aramaya kalksam daha zahmetli, daha yavaş ve masraflı olacaktı. Tabi şunu da belirteyim o servisin(Tecpro) hemen her şikayeti yavaşlık ile alakalı. Yani sadece ben değilim bu sorunu yaşayan.240 hz ve samsung marka olması beni çeken şey,
AOC markasını çok bilmiyorum, servislik bir durum nasıl olur ? AOC 1ms gerçekten 1ms mi yoksa sadece yazıda mı ? AOC de bunu ölçebiliyor musunuz ? 180 hz ile 240 hz çok fark eder mi acaba ? şu video beni biraz etkiledi acıkcası
siz aoc mi kullanıyorsunuz monitörü ? servis ile ilgili bir şey mi yaşadınız ?
AOC markasını çok bilmiyorum, servislik bir durum nasıl olur? AOC 1ms gerçekten 1ms mi yoksa sadece yazıda mı? AOC de bunu ölçebiliyor musunuz? 180 Hz ile 240 Hz çok fark eder mi acaba? Şu video beni biraz etkiledi açıkçası
TN-VA-IPS bu paneller 1 ms veremez. Onu unutun.
Video da gecikme değerleri ölçülmüş.
Fabrikadan geldiği haliyle gecikme değeri yüksek ölçülmüş. Fakat MBR20 ayarında çok tatmin edici değerler verdiği açıkça ortada. G4X iyi bir monitördür.
Samsung 240Hz isteyen ve serilik isteyenlerin tercih edeceği bir monitör. Aslında bu ikisinin kıyaslanması doğru değil.
Eki Görüntüle 2145677
TN-VA-IPS bu paneller 1 ms veremez. Onu unutun.
Video da gecikme değerleri ölçülmüş.
Fabrikadan geldiği haliyle gecikme değeri yüksek ölçülmüş. Fakat MBR20 ayarında çok tatmin edici değerler verdiği açıkça ortada. G4X iyi bir monitördür.
Samsung 240Hz isteyen ve serilik isteyenlerin tercih edeceği bir monitör. Aslında bu ikisinin kıyaslanması doğru değil.
Eki Görüntüle 2145677
Merhaba size bir şey sormak istiyorum. 3 farklı monitör arasında kaldım. AOC markayı geçen gün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı herhangi bir ölü pixel, ghosting vs yok ancak 24" olması kafamı karıştırdı. Genellikle hikaye tabanlı oyunlar oynayıp, YouTube'da takıldığım için acaba ekran boyutu 27" olması daha mı iyi diye düşündüm. Bu 3 monitör arasında kaldım. 24" olanın G-Sync olması bir artı mıdır? O da kafama takıldı.
Sizce hangisini tercih etmeliyim. AOC'dan devam mı etmeliyim? Başka bir monitör mü almalıyım?
1- Amazon.com.tr
2- Amazon.com.tr
3- Amazon.com.tr