Samsung Odyssey G4 alınır mı?

Bütçe
6000

Şu an hala kullanıyor musun bende almayı düşünüyorum.

Samsung'un içerisinden DP kablosu çıkyor mu peki.

Evet halâ kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım dp çıkmıyor sadece hdmı çıkmıştı ben aldığımda.

Evet halâ kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım dp çıkmıyor sadece hdmı çıkmıştı ben aldığımda.
Hocam merhaba. IPS Glow ve ışık sızması gibi şeyler var mıydı hiç? Bir de film izlerken iyi midir?

Merhaba ben de bu monitörü alasım var da memnun musunuz ya da

Dell Alienware AW2523HF 24.5 inç 360 Hz 0.5ms​

Bu modeli mi alsam biraz daha zorlayıp.

Monitörü halihazırda kullanıyorum benim gözümde 3 tane eksiği var 1.DP çıkmaması 2.monitörün çok fazla aşağıya inmemesi 3.overdirive ayarını ne kadar yükseltirseniz o kadar tersine ghosting oluşturuyor yani monitörü 1 ms kullanamıyorsunuz tahmini olarak 8-9 ms falandır standart modunda kullanmak durumunda kalıyorum o yüzden ms fazla ama fiyat performans bir ürün alabileceğiniz en ucuz IPS 240Hz monitör sonuçta almadan önce sizi bilgilendirmek istedim he bir de renkler falan gayet iyi o konuda bir şüpheniz olmasın(ama bu durum kişiden kişiye farklılık gösterirmi bilmiyorum)

8 9 ms fazla mı sence FPS oyunları için? Yani fark hissedilir mi o kadar almayı düşünüyorum ama 2k 165 hz ile bu monitör arasinda kaldım. Ve FPS oyunları oynayacağım için 27 inc büyük gelebilir diye düşünüyorum. Senin fikrin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…