Samsung Odyssey G4 alınır mı?

Alsso

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Odyssey G4 LS25BG400euxuf 25" 1ms GtG 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming monitör.

G3 modeli bayağı sorunluydu ve genel olarak Samsung monitörler çok sevilmiyor diye biliyorum. Normalde ASUS ROG STRIX XG259CS 24, 5” 180 Hz alacaktım ama fiyatları neredeyse aynı. Samsung 240 Hz olarak geliyor. 10 bin TL aşağısına 240 Hz bulmak çok zor. Bu kadar uygun olması garip geldi alınır mı? Hangisini tercih etmeliyim?

Samsung Odyssey G4 LS25BG400euxuf 25" 1ms GtG 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming monitör.

G3 modeli bayağı sorunluydu ve genel olarak Samsung monitörler çok sevilmiyor diye biliyorum. Normalde ASUS ROG STRIX XG259CS 24, 5” 180 Hz alacaktım ama fiyatları neredeyse aynı. Samsung 240 Hz olarak geliyor. 10 bin TL aşağısına 240 Hz bulmak çok zor. Bu kadar uygun olması garip geldi alınır mı? Hangisini tercih etmeliyim?

Hocam pek bilgim yok fakat 180Hz ile 240Hz arasında fark hissetmeyeceksiniz.

Alınmaz. Bunu alabilirsin. Samsung'un IPS panelinden çok çok daha iyi VA panel kullanıyor.
VA panel hiç almayayım hocam teşekkürler. Ama normalde Samsung panel konusunda iyi bir marka değil mi?

G3 modelinin fason üretim olduğunu duymuştum. G4 de o şekilde mi diye düşündürüyor emin olamıyorum :D

VA panel hiç almayayım hocam teşekkürler. Ama normalde Samsung panel konusunda iyi bir marka değil mi?
25g3zm gayet iyi bir monitör. Alırsanız sizi performansıyla şaşırtacaktır.
G3 modelinin fason üretim olduğunu duymuştum. G4 de o şekilde mi diye düşündürüyor emin olamıyorum :D
G4 te fasonluk bir durum yok, LG İPS panel kullanıyor. Gayette iyi bir rekabetçi odaklı F/P bir model. Genel olarak fiyatını beğenmesem de muadillerine göre avantajlı olduğu kısımlar olduğu için F/P sayabiliriz. Ben genel olarak yüksek hz monitörlerin pahalı olduğunu düşünüyorum. G4 ile alakalı değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı