Samsung Odyssey G4 vs Dell G2524h

dk123

Centipat
Katılım
7 Mart 2023
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Arasında bulunan fiyat farkını vermeye değer mi? CS oyuncusuyum. Bu iki monitör arasında kaldım.

Ek olarak bu monitörler hakkında ne düşünüyor sunuz?


@Saint Lucia

 
240Hz monitör potasında sıralama şöyle gidiyor;
ViewSonic XG2431 - Dell S2524H - AOC 24GZU - Samsung G4
Diğerlerini almıyorum listeye. Bu biraz benim sıralamamdır. Fakat çoğu kişi de benimle aynı fikire sahip olur.
Peki sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Samsung G4 6200 TL Dell S2524H 8900 TL. Dediğim gibi cs oynuyorum. Cs2 de aralarında çok fark olur mu?

@Saint Lucia
 
Son düzenleme:
Peki sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Samsung G4 6200 TL Dell S2524H 8900 TL. Dediğim gibi CS oynuyorum. CS2 de aralarında çok fark olur mu?

@Saint Lucia

Dürüst olacağım değmez.
Sadece CS oynuyorsan görüntü kalitesinden çok seriliğe önem verirsin. G4 serilik açısından başarılı bir monitör. En azından gereksiz pahalı değil. Sunduğu performansa göre parasını bir nebze hak ediyor.
Fakat karma kullanıma niyetliysen G4 üzer. O yüzden sıralamam sadece CS için değildi.
 
@Saint Lucia tabi ki görüntü kalitesi açısından çok fazla bir şey beklemiyorum ama görüntü kalitesinin de kötü olmasını istemem. Aktif olarak lenovo g24-10 monitör kullanıyorum. En azından görüntü kalitesinin bu monitörden iyi olmasını isterim. Sizin tavsiyenizi de göz önünde bulundurarak Samsung alacağım galiba. Umarım üzmez.
 
@Saint Lucia tabii ki görüntü kalitesi açısından çok fazla bir şey beklemiyorum ama görüntü kalitesinin de kötü olmasını istemem. Aktif olarak Lenovo G24-10 monitör kullanıyorum. En azından görüntü kalitesinin bu monitörden iyi olmasını isterim. Sizin tavsiyenizi de göz önünde bulundurarak Samsung alacağım galiba. Umarım üzmez.

TN panelden IPS'e geçiyorsun. Farklılık olur. Daha canlı renkler görmeye başlarsın.
Benim eleştirim burada Samsung tarafına. Samsung IPS panellerde çok başarılı değil. Adamların kötü VA panele dayalı. VA panelleri daha başarılı.
G4'ün kontrast oranı cidden çok kötü. Çok ucuza IPS panel bir monitör alıyormuşsun gibi değer koymuşlar ortaya. Haliyle bazı renk tonlarını etkiliyor bu.
FPS oyunu oynayana dert olmaz bu. Hayırlı olsun diyelim.
Geldiğide CW sesi var mı bir ona bak. Bir de ölü piksele.
 
@Saint Lucia Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Bir de merak ettim, siz olsanız cs için, F/P açısından da bakarak hangi monitörü tercih eder diniz?
 

Geri
Yukarı