Samsung Odyssey G5 27 vs. LC27HG

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar, iki monitörün de fiyatı 3 bin TL. Arada bir indirim ile Odyssey 2500 TL düşebiliyor, o yüzden bir link vermiyorum sürekli değişen kur nedeniyle. benim de 3 bin TL kadar bütçem var. bir monitör bakıyorum. bu iki modeli gözüme kestirdim ama ikisi arasında çok kararsız kaldım. biri yeni bir model, biri eski amiral gemisi. ikisi de çok başarılı modeller, LC27HG ekran derinliği, renk kalitesi olarak daha iyi olduğu söyleniyor ama bir kısım da hata verdiğini söylüyor; Odyssey, ince çerçevesi ve tasarımı ile gerçekten çok güzel bir model ama LC27HG de artı olarak aşağı yukarı, sağa sola pivot özelliği gibi şeyler mevcut, yani ikisi de çok güzel fakat birini almam lazım. Uzun süredir düşünüyorum ama kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hocam, @SkyRose etiketlerseniz sevinirim.

Not: Kullanım amacım dizi, film, biraz oyun, konsol ve PC olarak kullanacağım.

Samsung LC27HG70QQMXUF (C27HG70) - Samsung Odyssey G5 27" LC27G55TQWMXUF Karşılaştırması - Epey

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı