Samsung Odyssey G5 alınır mı?

Ben bu fiyattan 2500 lira daha ucuza aldım üzerine o kadar ekledikten sonra 10 bin bandına çıkıp en üst model almak daha mantıklı olacaktır. Şu an için gerek duymuyorum ama ileride belki yapabilirim.

IPS panelden VA ya geçiş yapacağım. Çoğunlukla bilgisayar ve konsoldan oyun için kullanacağım. Çok fazla fark yaşar mıyım VA panel özelinde.

Yükseltmedeki en büyük amacım 23.8 inçten 27'e yükseltmek.

Ben bu fiyattan 2500 lira daha ucuza aldım üzerine o kadar ekledikten sonra 10 bin bandına çıkıp en üst model almak daha mantıklı olacaktır. Şu an için gerek duymuyorum ama ileride belki yapabilirim.

IPS panelden VA ya geçiş yapacağım. Çoğunlukla bilgisayar ve konsoldan oyun için kullanacağım. Çok fazla fark yaşar mıyım VA panel özelinde.
Bu ürünü mü 2500 tl ucuza aldınız ?

Bence iyi monitör fakat MSI MAG275F monitörüne de bakabilirsiniz. Ben onu kullanıyorum, 4.9K'ya bulabilmeniz mümkün.
Önerdiğiniz model FHD

Bu ürünü mü 2500 tl ucuza aldınız ?
Sizin gönderdiğiniz linkteki ürün 8800 Tl ben ise ana konudaki monitörü 6 bine aldım o yüzden 8800 e çıktıktan sonra 10 bin bandı daha mantıklı gözüküyor demek istedim.

Konuya son mesajımı yazıyorum. Şu anda yeni alığım monitöre geçtim, en büyük sorun olarak görülen ghosting yok. Özellikler olarak da aşırı memnunum. VA panel daha çok beğendim ıpsten sonra.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı