Ben bu fiyattan 2500 lira daha ucuza aldım üzerine o kadar ekledikten sonra 10 bin bandına çıkıp en üst model almak daha mantıklı olacaktır. Şu an için gerek duymuyorum ama ileride belki yapabilirim.
IPS panelden VA ya geçiş yapacağım. Çoğunlukla bilgisayar ve konsoldan oyun için kullanacağım. Çok fazla fark yaşar mıyım VA panel özelinde.
Bu ürünü mü 2500 tl ucuza aldınız ?Ben bu fiyattan 2500 lira daha ucuza aldım üzerine o kadar ekledikten sonra 10 bin bandına çıkıp en üst model almak daha mantıklı olacaktır. Şu an için gerek duymuyorum ama ileride belki yapabilirim.
IPS panelden VA ya geçiş yapacağım. Çoğunlukla bilgisayar ve konsoldan oyun için kullanacağım. Çok fazla fark yaşar mıyım VA panel özelinde.
Önerdiğiniz model FHDBence iyi monitör fakat MSI MAG275F monitörüne de bakabilirsiniz. Ben onu kullanıyorum, 4.9K'ya bulabilmeniz mümkün.
Sizin gönderdiğiniz linkteki ürün 8800 Tl ben ise ana konudaki monitörü 6 bine aldım o yüzden 8800 e çıktıktan sonra 10 bin bandı daha mantıklı gözüküyor demek istedim.Bu ürünü mü 2500 tl ucuza aldınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.