Samsung Odyssey G5 G50D alınır mı?

Bütçe
8500TL
Yani orası öyle ama aralarında 600 TL gibi bir fark var, çok da büyük bir fark değil daha çok hikayeli oyun oynayacagim için renk canlılığı bir tik daha ön planda benim için bir de MSI'ın sRGB değeri %27 daha yüksek Samsung'a göre o yüzden MSI tercih edeceğim.
600 TL çok değil dediğiniz gibi, tercih size kalmış MSI elbette renk açısından daha mantıklı bir tercih.

Monitör karşılaştırırken kağıt üzerindeki değerler kullanılmaz.
Samsung G5 G50D'nin ölçülmüş kontrast değeri 1200:1. Renk gamutu olarak düşük. O fiyatlarda Lenovo Legion R27qe varken alınmaz

Monitör karşılaştırırken kağıt üzerindeki değerler kullanılmaz.
Samsung G5 G50D'nin ölçülmüş kontrast değeri 1200:1. Renk gamutu olarak düşük. O fiyatlarda Lenovo Legion R27qe varken alınmaz
Lenovo modelinde bir çok ölü piksel mağduru var defalarca iade edip yeniden alındı ilk kampanyalı fiyattan satın almıştım ancak iptal olunca tekrar almadım ve pivot değil yukar aşağı hareketi de yok sabit olması bir dezavantaj

R27QE de pivot özelliği var. Yukarı aşağı kayıyor
Çok fazla model olunca dıkkat etmemısım hareket ozellıgıne de yıne de olu pıksel sorunu yasayan cok oldugu ıcın msı g272gpf e2 modelını tercıh ettım. acıkcası samsungta ıyı bır tercıhtı oncekı mesajlarda da belırtıldıgı uzere aralarında benzerlıkler mevcut. Sonradan okuyanlar ıcın yıne de belırtmek ıstıyorum samsung g5 50d ile MSI G272QPF E2 modellerı arasındakı tercıh sebebımı,
1-amazon satıcısından aldım 1 ay sorunsuz ıade edılebılıyor
2-kagıt uzerınde de olsa renk gamı ve kontrast srgp gıbı degerlerı daha ıyı
3-ekran sıyahlıgı bırınde 0.6 cm ıken dıgerı 0.8 cm cok fark yok ama yıne de estetık duruyor
4-msı dısplay kıt uygulaması ıle masaustunden ekran ayarlarını yapabılmek bır ayrıcalık

Çok fazla model olunca dıkkat etmemısım hareket ozellıgıne de yıne de olu pıksel sorunu yasayan cok oldugu ıcın msı g272gpf e2 modelını tercıh ettım. acıkcası samsungta ıyı bır tercıhtı oncekı mesajlarda da belırtıldıgı uzere aralarında benzerlıkler mevcut. Sonradan okuyanlar ıcın yıne de belırtmek ıstıyorum samsung g5 50d ile MSI G272QPF E2 modellerı arasındakı tercıh sebebımı,
1-amazon satıcısından aldım 1 ay sorunsuz ıade edılebılıyor
2-kagıt uzerınde de olsa renk gamı ve kontrast srgp gıbı degerlerı daha ıyı
3-ekran sıyahlıgı bırınde 0.6 cm ıken dıgerı 0.8 cm cok fark yok ama yıne de estetık duruyor
4-msı dısplay kıt uygulaması ıle masaustunden ekran ayarlarını yapabılmek bır ayrıcalık
IMG_1442.jpeg
IMG_1443.jpeg

Ürün geldi. Benim gibi tereddüt duyup forumu okuyan arkadaşlar için yazıyorum çünkü pek inceleme yok
Öncelikle görüntü kalitesi tatmin edici parlaklık yeterli ama 300 nit değil de de 350 olsa diye düşündüm gündüz baya koyu oyun oynadım gece görüş modu var çok başarılı o yüzden parlaklık sorun olmadı. Köseler oldukça ince tercih sebebim buydu Samsung g5 g50d ile arasında kalmıştım onda 0.8 cm idi pek fark edecek miydi bilmiyorum ama stand çok büyük duruyor tek kusuru sanırım bu vesa almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Çok fazla model olunca dıkkat etmemısım hareket ozellıgıne de yıne de olu pıksel sorunu yasayan cok oldugu ıcın MSI G272gpf E2 modelını tercıh ettım. Açıkçası Samsung'ta ıyı bır tercıhtı oncekı mesajlarda da belırtıldıgı uzere aralarında benzerlıkler mevcut. Sonradan okuyanlar ıcın yıne de belırtmek ıstıyorum Samsung G5 50D ile MSI G272QPF E2 modellerı arasındakı tercıh sebebi mi,
1-Amazon satıcısından aldım 1 ay sorunsuz ıade edılebılıyor.
2-kagıt uzerınde de olsa renk gamı ve kontrast srgp gıbı degerlerı daha ıyı.
3-ekran sıyahlıgı bırınde 0.6 cm ıken dıgerı 0.8 cm cok fark yok ama yıne de estetık duruyor.
4-MSI dısplay kıt uygulaması ıle masaustunden ekran ayarlarını yapabılmek bır ayrıcalık.

Eki Görüntüle 2439316Eki Görüntüle 2439317
Ürün geldi. Benim gibi tereddüt duyup forumu okuyan arkadaşlar için yazıyorum çünkü pek inceleme yok.
Öncelikle görüntü kalitesi tatmin edici parlaklık yeterli ama 300 nit değil de de 350 olsa diye düşündüm gündüz bayağı koyu oyun oynadım gece görüş modu var çok başarılı o yüzden parlaklık sorun olmadı. Köseler oldukça ince tercih sebebim buydu Samsung G5 G50D ile arasında kalmıştım onda 0.8 cm idi pek fark edecek miydi bilmiyorum ama stant çok büyük duruyor tek kusuru sanırım bu VESA almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim bende MSI modelini tercih ettim, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00