Samsung Odyssey G5 monitörde ghosting var mıdır?

Shadfy

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir siteden hazır sistem aldım, ekstra olarak özelleştirdim. (Site ve sistem linki vermek yasak mı bilmediğimden şu anlık link koymadım). Monitör olarak Samsung Odyssey G5 32 inç monitörü beğendim. Aldıktan sonra sıkça ghosting olduğuyla ilgili konularla karşılaştım. Monitör henüz elime ulaşmadı. Kullanan ve bu durumdan şikayetçi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır kullanıyorum, evet ghosting fazlasıyla var. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan gözüne takılıyor. Onun dışında renk kalitesi, panel hızı, ekran çözünürlüğü oldukça güzel. Ayrıca HDR düzgün çalışmıyor belki benim monitörümle alakalı bir sorundur bilmiyorum fakat aldığım günden beri arada bir deniyorum fakat düzgün bir şekilde kullanamadım hiç. Ghosting sorunu dışında geri kalan tüm özellikleri gayet iyi, kaliteli bir monitör.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir siteden hazır sistem aldım, ekstra olarak özelleştirdim. (Site ve sistem linki vermek yasak mı bilmediğimden şu anlık link koymadım). Monitör olarak Samsung Odyssey G5 32 inç monitörü beğendim. Aldıktan sonra sıkça ghosting olduğuyla ilgili konularla karşılaştım. Monitör henüz elime ulaşmadı. Kullanan ve bu durumdan şikayetçi olan var mıdır?
VA Panellerin genlerinde Ghosting bulunur. Ghosting bulunma olayı da M.Ö Sibirya'da ortaya çıkmıştır. G4 Modeli daha iyi.

VA panellerin genlerinde ghosting bulunur. Ghosting bulunma olayı da M.Ö Sibirya'da ortaya çıkmıştır. G4 modeli daha iyi.

Öncelikle şöyle söyleyeyim monitörden anlayan birisi değilim daha önce de böyle bir şeyle karşılaşmadım bu durumda iade etmem gerekir mi sonuç olarak bu bir iade sebebi midir?

2 yıldır kullanıyorum, evet ghosting fazlasıyla var. Eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsan gözüne takılıyor. Onun dışında renk kalitesi, panel hızı, ekran çözünürlüğü oldukça güzel. Ayrıca HDR düzgün çalışmıyor belki benim monitörümle alakalı bir sorundur bilmiyorum fakat aldığım günden beri arada bir deniyorum fakat düzgün bir şekilde kullanamadım hiç. Ghosting sorunu dışında geri kalan tüm özellikleri gayet iyi, kaliteli bir monitör.

Ghsotingden öte göze batar sıkıntıları var mı?

VA'ların hepsinde ghosting olur atalarında vardır.

Yani bu normal bir durum mu hocam mazur görün sorumu monitörden hiç anlamam.

Yani bu normal bir durum mu hocam mazur görün sorumu monitörden hiç anlamam.
Değil ne yazık ki. Lütfen YouTube'dan ghosting videolarına bakın, dediğimi anlarsınız.

Bütçe yetiyorsa bu monitör daha iyi olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı