revilationer1
Decapat
Arkadaşlar merhaba,
www.gittigidiyor.com
www.mediamarkt.com.tr
Bu iki ürün arasında kaldım, Monster siparişini vermiştim ancak Samsung'un fiyatı indirime girince siparişi iptal ettim.
Benim için 240Hz olması çok da önemli değil şu anki monitörüm 24 inch 60Hz.
RX590 ekran kartım var 2K çözünürlüğü oyunlarda değil de daha çok filmlerde değerlendirebilirim ya da ileriki zamanlarda sistem yükseltme edersem benim için Samsung daha iyi olur gibi geliyor.
Şu an kafama takılan tek sorun Samsung'da pivot özelliğinin bulunmuyor oluşu. Ve aradaki fiyat farkı. Siz bu iki monitör arasından hangisini önerirsiniz?
Fiyatta 2500 üzerine çıkmam mümkün değil.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.

SAMSUNG LC27G55TQWMXUF 27" Curved/2K/144HZ/1MS/HDR10 Gaming Montitör Siyah
LC27G55TQWMXUF 27CRVD/2K/144HZ/1MS/FSYNC/HDR10GMNG

Bu iki ürün arasında kaldım, Monster siparişini vermiştim ancak Samsung'un fiyatı indirime girince siparişi iptal ettim.
Benim için 240Hz olması çok da önemli değil şu anki monitörüm 24 inch 60Hz.
RX590 ekran kartım var 2K çözünürlüğü oyunlarda değil de daha çok filmlerde değerlendirebilirim ya da ileriki zamanlarda sistem yükseltme edersem benim için Samsung daha iyi olur gibi geliyor.
Şu an kafama takılan tek sorun Samsung'da pivot özelliğinin bulunmuyor oluşu. Ve aradaki fiyat farkı. Siz bu iki monitör arasından hangisini önerirsiniz?
Fiyatta 2500 üzerine çıkmam mümkün değil.