Samsung Odyssey G6 65B alınır mı?

• Konuyu başlatan Cyra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 408

Cyra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Lenovo R27Q monitörü iade ettim ve şu anda aklımdaki en güçlü monitör Samsung G65B. Sizce nasıldır? Lenovo'yu ölü piksel yüzünden iade ettim bu modelde de böyle sorunlarla çok karşılaşır mıyım?

1.5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle alınır. Ölü pixel çıkma olasılığı aşırı yüksek, neyse ki benimkinde yoktu ancak bana ölü pixel gelseydi sağlam ürün gelene kadar tekrar tekrar iade edip satın alırdım. Eğer iade edip tekrar satın almak benim için sıkıntı değil derseniz alabilirsiniz çünkü ölü pixel olasılığı inanılmaz yüksek. Alan 10 kişiden en az 6'sı ölü pixel şikayeti ile iade ediyor. Kumar gibi bir şey. Eğer sağlam ürün gelirse büyük kazanırsınız, sağlam gelmezse uğraştırır.

1.5 aydır kullanıyorum ve kesinlikle alınır. Ölü pixel çıkma olasılığı aşırı yüksek, neyse ki benimkinde yoktu ancak bana ölü pixel gelseydi sağlam ürün gelene kadar tekrar tekrar iade edip satın alırdım. Eğer iade edip tekrar satın almak benim için sıkıntı değil derseniz alabilirsiniz çünkü ölü pixel olasılığı inanılmaz yüksek. Alan 10 kişiden en az 6'sı ölü pixel şikayeti ile iade ediyor. Kumar gibi bir şey. Eğer sağlam ürün gelirse büyük kazanırsınız, sağlam gelmezse uğraştırır.

Amazon'dan alacağım satıcı da Amazon muhtemelen uğraştırmazlar hocam alacağım muhtemelen.

11500e bu mu alınır yoksa 10a msi mag 275cqrf qd e2 mi? Kağıt üstünde msi değerleri daha yüksek ama g65b çok iyi diyor herkes.

Bende Samsung monitör kullanıyorum ölü piksel vs ile uğraştırmayan uzun yıllar gidecek bir monitördür Amazon'dan alacaksınız zaten çok uğraştırmazlar şimdiden hayırlı olsun.

11500e bu mu alınır yoksa 10a MSI MAG 275cqrf qd E2 mi? Kağıt üstünde MSI değerleri daha yüksek ama G65B çok iyi diyor herkes.

Hocam bence kağıt üstündense kullanıcı yorumları daha önemlidir zaten MSI ile aradaki fark gözle çok da fark edilecek bir fark değil.

@Enes2311 hocam bu g65b mi oluyor g6 yazıyor ama koduda netteki g65b den farklı 650 yazıyor bunda öğrenci indirimi sitesiyle girdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250921_143305_Chrome.jpg
    Screenshot_20250921_143305_Chrome.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 12
11500e bu mu alınır yoksa 10a msi mag 275cqrf qd e2 mi? Kağıt üstünde msi değerleri daha yüksek ama g65b çok iyi diyor herkes.
MSI olan 180Hz. Teknik detayları görmezden gelirsek, G65B'de hoparlör var ayrıca smart monitor özeliğine sahip yani akıllı televizyon gibi kullanabilirsiniz. Monitörün içinde Netflix, Youtube, Samsung İnternet, Apple TV vb. yüklenebiliyor. Ayrıca yanında televizyon kumandası gibi kumanda da geliyor. MSI'da sadece arka kısımda küçük bir aydınlatma bulunurken G65B'nin hem önünde hem de arkasında ekrandaki görüntünün rengine göre renk değiştirebilen RGB aydınlatma var.

@Enes2311 hocam bu g65b mi oluyor g6 yazıyor ama koduda netteki g65b den farklı 650 yazıyor bunda öğrenci indirimi sitesiyle girdim.
Ürün aynı hocam. 652 olan 2023 model, 650 olan ise 2025'te üretilen model. Bütün özellikler tamamen aynı, sadece üretim yılı farklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı