Samsung Odyssey G6 65B alınır mı?

Tamamen aynı ürünler. Sadece üretim yılları farklı. Bazı söylentilere göre 2025 modelde ölü pixel olasılığı düşükmüş çünkü Samsung 2023 model iade edilmiş ürünleri geri dönüştürmek veya tamir etmek yerine sadece paketini yenileyip başka müşterilere satıyor. Yani deponun hatalı ürünlerle dolu olduğu düşünülüyor. Ancak %100 hatalı ürün gelecek diye düşünmeyin. Bana hatasız ürün geldi.

Bunu Samsung canlı destek ile görüşün. G91F, Odyssey G9 49" 144Hz VA panel bir monitörün modeli, aldığınız model ile yakından uzaktan alakası yok.

Hocam arkadaş doğru söylüyor G650 modeli sepete ekleyince böyle gözüküyor.
IMG_0729.png

Öğrenci indirimi sayfasında G65B yazınca 650 olan çıkıyor. 652'nin kodunu yazınca 652 olan çıkıyor.

Hocam şu anda G9 olarak gözüküyor ancak sistemsel bir hata yüzünden olabilir ben satın alıyorum 650 olan modeli.

Son düzenleme:
Ben 650 olan modeli bulamadım herkes 652 satıyor.
Evet hocam. Ağustos ayının başında ben de bu monitörü araştırırken birkaç tane sitede vardı ancak şu anda sadece Samsung (14.250TL) ve HepsiBurada'da (24.000TL???) var. Bulabilirseniz 650 alın hocam, daha yeni olması neredeyse hiçbir fark yaratmasa da yeni olsa güzel olur.

Evet hocam. Ağustos ayının başında ben de bu monitörü araştırırken birkaç tane sitede vardı ancak şu anda sadece Samsung (14.250TL) ve Hepsiburada'da (24.000TL?) var. Bulabilirseniz 650 alın hocam, daha yeni olması neredeyse hiçbir fark yaratmasa da yeni olsa güzel olur.

Sipariş verdim hocam 650 olan modeli ama attığım fotoğrafta gördüğünüz gibi sepette öyle bir isim hatası var Samsung'a bildirdim hatayı düzeltecekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı