2K çözünürlüğe sahip 27inc ve en az 240Hz bir monitör almak istiyorum. Bir arkadaşım Samsung monitör kullanıyor fiyatı uygun olduğu için bunu önerdi. Siz ne önerirsiniz hocam?
Hocam bende G5 27" 144Hz monitör var. Kullanımından memnunum tek sorun kavisli olmasından ötürü ekran tam ortadan üst kısımdan açılma yaptı garantiden yenisiyle değiştirdik şimdi sorun yok. Onun dışında teknik sorun vs yaşamadım ya da bana hiç denk gelmedi.
Hocam neden Samsung alınmaz? Ne gibi sorunları var?
2K çözünürlüğe sahip 27inc ve en az 240Hz bir monitör almak istiyorum. Bir arkadaşım Samsung monitör kullanıyor fiyatı uygun olduğu için bunu önerdi. Siz ne önerirsiniz hocam?
G7 Neo serisindeki paneller gibi değil. Ghosting ve Black smearing problemleri yaşanmaması açısından önermiyoruz zaten 9.5kya 2K 240Hz monitör almak ne kadar mantıklı? Herkes alırdı.
Markaya göremi alalım önemli olan ekran paneli yenileme hızı markanın önemi yok tabii ki bilindik almak şart fakat Samsung almayın demenize güldüm.
Bende Samsung monitör kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kullandığım model oddsey G5 herkes çok ghosting var dedi ben hissetmedim biraz var oda abartılacak kadar değil renk kalitesi olsun sunduğu özellikler olsun ben memnunum.
Ben VA panel daha çok seviyorum IPS'ten niyeyse gözüme daha iyi gözüküyor.
G7 Neo serisindeki paneller gibi değil. Ghosting ve Black smearing problemleri yaşanmaması açısından önermiyoruz zaten 9.5kya 2K 240Hz monitör almak ne kadar mantıklı? Herkes alırdı.
Monitör alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair pek bir bilgim yok hocam.Siz ne önerirsiniz aradığım özelliklere sahip olarak.Bütçem en fazla 15-16bin TL.
Monitör alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair pek bir bilgim yok hocam. Siz ne önerirsiniz aradığım özelliklere sahip olarak. Bütçem en fazla 15-16bin TL.