Samsung Odyssey G6 monitör alınır mı?

Teşekkür ederim. Gerçekten çok memnunum. Almak isteyen herkese tavsiye ederim.

Konuda belirtilen siteden alışveriş yapmanızı önermem arkadaşlar ölü pixel garantisi vermiyorlar. Geldiğinde ölü pixel çıksa ne yapacağız diyorum ölü pixelde garanti yok diyorlar. Zaten konuşmayı fotoğraf olarak ekliyorum numara zaten halka açık web sitelerinde var. Referans alabilirsiniz.

Kanka zaten monitörlerde çoğu sitenin insiyatifine kalmış genellikle 2 tane ölü piksel varsa değişim ve iade alınmıyor ama amazona stok gelirse oradan alabilirsin koşulsuz şartsız iade edebilirsin Amazon'dan aldım monitörü kullanıyorum sıkıntısız geldi

Bende Amazon'dan aldım. 1 tane sorunlu piksel vardı. Kendi kendine geçti. Şu an sorunsuz çok memnunum.

Konuyu hortlaticam ama şuan en düşük fiyat bu sitede 14 gün iade hakkını kullanabilirim sanırım

Konuyu hortlaticam ama şuan en düşük fiyat bu sitede 14 gün iade hakkını kullanabilirim sanırım
Kullanamazsın bu site kabul etmiyor sonuçta hatalı ürünü tekrae bi başkasına satıp ondanda aynı dönüşü alacakları için. Uğraşırsın baya thh ile. Yapacağın en mantıklı şey amazon prime fırsatını beklemen geçen hafta 10.400 tl ye düşmüştü prime ile.

Neden 14 gün içinde begenmedim diyerek geri iade almazlar mi

Sonuçta bu benim yasal hakkım

Ben 9200 TL'ye pesin fiyatina 6 taksitle almıştım.

Amazon'dan saticisida Amazon'du.

Sonuçta bu benim yasal hakkım
Ben monitörü iade ettim. Amazondan almıştım sonradan ölü pixel oluştu ve değişim talep ettim değiştirdiler paneli değiştirilmiş ve samsung logosunun üstünde çizik olan monitör gönderdiler sıkışmış pixelde mevcuttu iade ettim fp monitör ama şu anda hepsibyrada üzerinden 8k ya qpf e2 satılıyor onu alman daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…