Manuel şekilde oradan piksel yenileyebilirsiniz. Biraz kurcalayın vardır diye düşünüyorum. Cihazı kullanan arkadaşlar yazar zaten görünce.
Manuel olan farklı bir şeymiş. Alalı oldu biraz ayarlarda yok, sanırım ekran kapanınca otomatik yapıyor.
Manuel şekilde oradan piksel yenileyebilirsiniz. Biraz kurcalayın vardır diye düşünüyorum. Cihazı kullanan arkadaşlar yazar zaten görünce.
Olabilir hocam.Manuel olan farklı bir şeymiş. Alalı oldu biraz ayarlarda yok, sanırım ekran kapanınca otomatik yapıyor.
Hocam bende yapmıyoe. Ondan sordum ama bugün ilk defa monitörü kapatmamı istedi. Fazla ısınmıştı herhalde.
Hiç olmadı bende sadece bazen güç kaynağı çok ısınıyor.
Ben 240 hz modelini aldım, 2 gün gelir fakat arkasında led aydınlatma yokmuş sanırım 240 hz modelinde, geri kalan tüm özellikleri aynı hz hariç, bende ambilight led şerit aydınlatması var zaten olmadı onu takarım monitöre, eğitim indirimi ile 16800 TL aldım, sizce 360 hz almaya değermi arka aydınlatma için 240 hz de işimi görür bence fazlasıyla.Ben güç kaynağına hiç bakmıyorum vallahi
Optimizasyon adı altında sanırsam onu diyor çünkü kapatıp hemen açınca uyarı veriyor.Olabilir hocam.
Bende 240hz alsım 360hz modelindeki ışık işlevsiz gözükmüyor bile.Ben 240 hz modelini aldım, 2 gün gelir fakat arkasında led aydınlatma yokmuş sanırım 240 hz modelinde, geri kalan tüm özellikleri aynı hz hariç, bende ambilight led şerit aydınlatması var zaten olmadı onu takarım monitöre, eğitim indirimi ile 16800 TL aldım, sizce 360 hz almaya değermi arka aydınlatma için 240 hz de işimi görür bence fazlasıyla.
Ben güç kaynağına hiç bakmıyorum vallahi.
Optimizasyon adı altında sanırsam onu diyor çünkü kapatıp hemen açınca uyarı veriyor.
Bende 240Hz alsım 360Hz modelindeki ışık işlevsiz gözükmüyor bile.
Hocam üstünü falan kapatmayın oda bayağı ısınıyor.
Duvara yakın olunca monitör akşam aydınlatma tatlı oluyor, ama dediğim gibi bende zaten eski monitörüm için aldığım ambilight LED şerit aydınlatması var onu takarım çok ihtiyaç görürsem bendeki daha fazla aydınlatıyor, ekrandaki görüntüye göre arkaya renk veriyor.
Öğrenci indirimi yoksa fiyat farkı ciddi olurmuş zaten 240 hz aldığım iyi oldu hem uygun hemde ucuz, bu arada siz görev çubuğunu otomatik gizle yapıyor musunuz sonuçta sürekli sabit olduğu için led yanması yapmaz dimiOnlar çok iyi erka olan perde duvar olsa bende alacaktım. Ama kendisindeki ışık çok güçsüz kalıyor ve 360Hz fiyat farkına değmez bence.
Zaten öğrenci indirimide yok.
Öğrenci indirimi yoksa fiyat farkı ciddi olurmuş zaten 240 Hz aldığım iyi oldu hem uygun hem de ucuz, bu arada siz görev çubuğunu otomatik gizle yapıyor musunuz sonuçta sürekli sabit olduğu için LED yanması yapmaz değil mi?
Hocam yanmadan korkuyordum ama görev çubuğu açıkta kalmıyor zaten bende. Sürekli tam ekran kullanıyorum.
Her 4 saatte bir optimizasyton için dinlendiriyorum. Onun dışı sorun değil yansa bile 2 yıl garanti var monitör değişiyor. İyice okumak lazım garanti belgesini ama kullanıc ıhatası olmaz uzun süre kullanım herhalde. Valorant oynuyorum bu ara yanarsa ondan yanar, yeni PC alınca başka oyunlara geçeceğim o zaman bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.