Samsung Odyssey G65b alınır mı?

Merhaba hocam ürünü yarın iade edip, Samsung'un kendisinden alacağım.

Ben sabah servise getirdim. Bir bakalım genel merkeze danışalım büyük ihtimal değişim olabilir dediler. Beklemedeyim. Değişim olmazsa bende iade ederim gibi görünüyor.

Ben sabah servise getirdim. Bir bakalım genel merkeze danışalım büyük ihtimal değişim olabilir dediler. Beklemedeyim. Değişim olmazsa bende iade ederim gibi görünüyor.
Hocam bende urunu suan teslim ettim. Creature’in da ne kadar guvenilir oldugunu bilmiyorum. Iade konusunda nasillar vesaire. Sizin aldiginiz hizmet nasildi? Izmirde creature’in magazasi yok ankarada var sanirim orada mi oturuyorsunuz. Ben Samsungun kendisinden almayi dusunuyorum

Hocam bende urunu şu an teslim ettim. Creature'in da ne kadar guvenilir oldugunu bilmiyorum. Iade konusunda nasillar vesaire. Sizin aldiginiz hizmet nasildi? İzmir'de Creature'in magazasi yok Ankara'da var sanirim orada mi oturuyorsunuz. Ben Samsung'un kendisinden almayi dusunuyorum.

Trabzondayım ben. Hepsiburada üzerinden creatureden aldım. Şu anlık sadece Samsung müşteri hizmetleri ve Trabzon'daki Samsung servisi ile görüştüm ve getirin bakalım dediler. Getirdim servise beklemedeyim. Eğer değişim olursa bir şey yapmayacağım. Ama olmazsa iade süresi dolmadan iade edeceğim. 3 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler.

Trabzondayım ben. Hepsiburada üzerinden creatureden aldım. Şu anlık sadece Samsung müşteri hizmetleri ve Trabzon'daki Samsung servisi ile görüştüm ve getirin bakalım dediler. Getirdim servise beklemedeyim. Eğer değişim olursa bir şey yapmayacağım. Ama olmazsa iade süresi dolmadan iade edeceğim. 3 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler.
@ebay.61 hocam bir sorum daha olacakti ben monitoru aldim fakat ekranda jelatin var mi sanki bana ekranda jelatin var gibi geldi ama hic kurcalamadim.

Bir sorum daha olacakti hocam Urunu yurticine teslim ettim fakat kutuda cok minimal hasarlar vardi sizce sikinti yaparlar mi urunun kablolari bile daha kendi bantlarinda. Ayaklarindaki vidalalarin ustundeki bantlar dururuyor. Yani kisaca urunun her parcasinin ambalaji dahi bana geldigi gibi duruyor.
Bir tek kutu tasinirken malum zarar gorebiliyor.

Son düzenleme:
@ebay.61 hocam bir sorum daha olacakti ben monitoru aldim fakat ekranda jelatin var mi sanki bana ekranda jelatin var gibi geldi ama hiç kurcalamadim.

Benimkinde yoktu galiba çünkü olsaydı fark ederdim. Pikselleri saymak için çok yakından baktım:)

@ebay.61 hocam bir sorum daha olacakti ben monitoru aldim fakat ekranda jelatin var mi sanki bana ekranda jelatin var gibi geldi ama hiç kurcalamadim.

Bir sorum daha olacakti hocam urunu yurticine teslim ettim fakat kutuda cok minimal hasarlar vardi sizce sıkıntı yaparlar mi urunun kablolari bile daha kendi bantlarinda. Ayaklarindaki vidalalarin ustundeki bantlar dururuyor. Yani kisaca urunun her parcasinin ambalaji dahi bana geldigi gibi duruyor.
Bir tek kutu tasinirken malum zarar gorebiliyor.

Olacağını zannetmiyorum. Daha önce Amazon'dan veya Hepsiburada'dan alıp iade ettiğim ürünlerde bir sıkıntı yaşamadım. Ama firmanın katı bir kuralı varsa bilemem tabii. Bende değişim olmazsa Hepsiburada'dan iade edeceğim. Ama ben kabloların bantlarını falan açtım monitörü tam kurulum yaptım. Servise verirken de aynı şekilde topladım. Sadece kabloların poşeti yırtık vaziyette. Yine dediğim gibi kutu içeriği aynen duruyorsa kutudaki ufak hatalara takılacaklarını zannetmiyorum.

Benimkinde yoktu galiba çünkü olsaydı fark ederdim. Pikselleri saymak için çok yakından baktım:)

Olacağını zannetmiyorum. Daha önce Amazon'dan veya Hepsiburada'dan alıp iade ettiğim ürünlerde bir sıkıntı yaşamadım. Ama firmanın katı bir kuralı varsa bilemem tabii. Bende değişim olmazsa Hepsiburada'dan iade edeceğim. Ama ben kabloların bantlarını falan açtım monitörü tam kurulum yaptım. Servise verirken de aynı şekilde topladım. Sadece kabloların poşeti yırtık vaziyette. Yine dediğim gibi kutu içeriği aynen duruyorsa kutudaki ufak hatalara takılacaklarını zannetmiyorum.
Anladim hocam sagolun.Ben fazla takintiliyim sanirim. Creature store’u hic bilmedigim icin THH mahkeme vesaire ugrasmak istemedigimden. Bu kadar endise ettim.

Anladim hocam sağ olun. Ben fazla takintiliyim sanirim. Creature Store'u hiç bilmedigim icin THH mahkeme vesaire ugrasmak istemedigimden. Bu kadar endişe ettim.

Bende YouTube'daki bilgisayar video içerik üreticilerinin videolarındaki sistemlerde iş birliği yaptıkları için güvenilirdirler diye aldım. Yoksa yetkili satıcıya da resmi olmayan yerlerden ürün almıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı