Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Bütçe
10000

64Bitt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Samsung Odyssey G65B model monitörü almayı düşünüyorum. Genel olarak video düzenleme, yapay zeka tabanlı işler ve zaman zaman oyun için kullanacağım. Bu bütçede alınabilecek mantıklı bir tercih mi sizce?
Dezavantajları, uzun vadede yaşanabilecek sorunlar var mı? Kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir de öğrenci indirimiyle nasıl bu monitörü alıyorduk Samsung sitesinde onu da belirtirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Samsung Odyssey G65B model monitörü almayı düşünüyorum. Genel olarak video düzenleme, yapay zeka tabanlı işler ve zaman zaman oyun için kullanacağım. Bu bütçede alınabilecek mantıklı bir tercih mi sizce?
Dezavantajları, uzun vadede yaşanabilecek sorunlar var mı? Kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir de öğrenci indirimiyle nasıl bu monitörü alıyorduk Samsung sitesinde onu da belirtirseniz sevinirim.
Biraz kavisi fazla olan bir model. Kavis sıkıntı olmazsa alabilirsin.

Biraz kavisi fazla olan bir model. Kavis sıkıntı olmazsa alabilirsin.

Ben daha önce 24 inçlik, hafif kavisli bir monitör kullanıyordum. Şimdi ise 27 inçlik bir model almayı düşünüyorum ama bunun kavisi çok mu fazla olur? Özellikle video edit gibi işlerde bu durum bana sorun yaşatır mı?
Ayrıca hocam, bu monitörü tavsiye eder misiniz? Ciddi bir dezavantajı var mı? Uzun vadede nasıl bir monitör.

Kavis oranı en yüksek monitördür 1000R'lik değeri ile. 1500R ve 1800R'lik monitörler daha az kavislidir. Kavisli monitörler kişiden kişiye değişen bir tecrübe sunuyor, bazısı baş ağrısına varacak derecede rahatsızlık duyarken, bazısı düz monitörden farklı gelmediğini belirtiyor.

Kişisel tecrübemde kavis her zaman kendini belli ediyor, çizim, modelleme veya benzeri bir iş için kullansam pek memnun kalmazdım.

Oyun, multimedya ve günlük kullanım için güzel bir monitör, ancak ölü piksel çıkma oranı diğer markalara göre daha yüksek, forumda aratırsanız görürsünüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı