Üniversite okumadan bilgisayar üzerinden yapılabilecek meslekler nelerdir?

jawRy1905

Centipat
Daha fazla  
Herkese hayırlı akşamlar dilerim. Ben 20 yaşındayım ve Uludağ Üniversitesi'nde Maliye okuyorum. Şu an 3. sınıftayım. Bilgisayara baya ilgiliyim küçüklüğümden beri hem kasanın içindeki parçalar olsun hem direkt bilgisayar içindeki şeyler olsun baya bilgiliyim ama yazılım hakkında henüz bir tecrübem veya fazla bilgim yok.

Bu yüzden sizlere sormak istediğim soru, üniversite gerektirmeden bilgisayar üzerinden yapabileceğim meslekleri öğrenmek istiyorum.
İyi forumlar.

Herkese hayırlı akşamlar dilerim. Ben 20 yaşındayım ve Uludağ Üniversitesi'nde Maliye okuyorum. Şu an 3. sınıftayım. Bilgisayara baya ilgiliyim küçüklüğümden beri hem kasanın içindeki parçalar olsun hem direkt bilgisayar içindeki şeyler olsun baya bilgiliyim ama yazılım hakkında henüz bir tecrübem veya fazla bilgim yok.

Bu yüzden sizlere sormak istediğim soru, üniversite gerektirmeden bilgisayar üzerinden yapabileceğim meslekleri öğrenmek istiyorum.
İyi forumlar.
Hocam evde yazılım dilleri öğrenip oyun/program geliştirebilirsiniz(örneğin ben c++ öğreniyorum oyun için).

Hocam evde yazılım dilleri öğrenip oyun/program geliştirebilirsiniz(örneğin ben c++ öğreniyorum oyun için).
Hocam kurs satın almam gerekir mi yoksa ücretsiz kaynaklardan öğrenebilir miyim kısa zaman içerisinde? Ve ayrıca diyelim ki uygulama/oyun yaptım bunları nasıl satmam gerekiyor?

Hocam kurs satın almam gerekir mi yoksa ücretsiz kaynaklardan öğrenebilir miyim kısa zaman içerisinde? Ve ayrıca diyelim ki uygulama/oyun yaptım bunları nasıl satmam gerekiyor?

Hocam ücretsiz programlardan rahatlıkla öğrenilir.Programiz'in "learn C++" uygulaması var.İngilizce ama yararlı. Ha İngilizce yapamam diyorsanız YouTube'da falan da var.Oyun işindede gündelik oyunlar yaparak play Store/App Store'da iyi etkileşimler alırsınız.

Hocam 3 aydır öğreniyorum yapabildiğim şeyler:
Basit şans oyunları.
Hesap makinesi.
Sınıflandırma.
Basit gündelik oyunlar.

Hocam ücretsiz programlardan rahatlıkla öğrenilir. Programiz'in "learn C++" uygulaması var. İngilizce ama yararlı. Ha İngilizce yapamam diyorsanız YouTube'da falan da var. Oyun işindede gündelik oyunlar yaparak play Store/App Store'da iyi etkileşimler alırsınız.

Hocam 3 aydır öğreniyorum yapabildiğim şeyler:
Basit şans oyunları.
Hesap makinesi.
Sınıflandırma.
Basit gündelik oyunlar.
Hiç gelir elde ettin mi hocam?

Hocam bende aynı şekilde tasarımcı olmak istiyorum bu tür şeylerde belirli sitelerde para kazanabiliyosun diye biliyorum Bionluk upwork fiverr gibi

Hocam bende aynı şekilde tasarımcı olmak istiyorum bu tür şeylerde belirli sitelerde para kazanabiliyosun diye biliyorum Bionluk upwork fiverr gibi
Bionluk'ta youtube thumbnail tasarımı ilanı sattım ama çok az müşteri geldi yani 3-4 tane anca satmışımdır bayadırda gelmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı