Samsung Odyssey G65B alınır mı?

morteux1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ana monitörüm kırıldığı için yeni bir monitör alacağım. Samsung Odyssey G65B böyle bir modele denk geldim ve fiyatına göre neredeyse tüm özelliklere sahip bir monitör. Genellikle iyi yorumlar var ama bir haliylede kötü yorumlar bol açıkçası. Ve 2K VA panel olması açıkçası beni korkutuyor. IPS daha iyi gibi.

Değerlendirmelerde IPS'i aratmıyor demişler ama yine de korkuyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden 2K 27 inç tercih ettim. Monitörde bayağı iyi özellikler var, tek başına televizyon gibi çalışmasıda bunlardan birisi. Renk konusundada iyi gibi duruyor 1 milyar renge ve 8 bit (10 bitte oluyor sanırım ama +2 yapay olarak) sahipmiş (hikayeli oyunlar için).

Anlık olarak Hepsiburada'da 13.000 TL fiyatı bulunuyor. Bu özelliklere ve fiyata göre değer mi? Gelecekte sorun çıkarır mı, kronik sorunları vesaire var mı gibi konularda yardımcı olursanız sevinirim. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. En azından 3-4 yıl götürsün yeter.

Alınır ancak bu fiyata bu monitör varken ben olsam şahsen almazdım.

Hocam dediğim gibi aldığımın sağlam olmasını istiyorum birkaç yıl götürsün en azından. Bu markayı pek bilmiyorum. Ve bu tarz ayaklı monitörler benim ilgi alanımda değil maalesef pek hoş gözükmüyor bence. Ayakta alamam masama uygun değil çünkü. Ayak zaten 1K 12K ya gelmiş oluyor 1K daha ekler bunu alırım bence daha mantıklı.

Eğer hikayeli oynanıyorsanız ve curve olması sıkıntı değilse G65B'den iyisi yok denebilir bu bütçede ama hem hikayeli hem de rekabetçi oynuyorsanız atılan alınabilir.

FPS çok oynamıyorum genel olarak hikayeli diyebilirim. FPS arada bir öylesine girip çıkmalık girerirm. Pek sıkıntı olmaz. Eski monitörümde VA paneldi zaten sorun yaşamadım FPS de profesyonel olmadığım için.

Hocam dediğim gibi aldığımın sağlam olmasını istiyorum birkaç yıl götürsün en azından. Bu markayı pek bilmiyorum. Ve bu tarz ayaklı monitörler benim ilgi alanımda değil maalesef pek hoş gözükmüyor bence. Ayakta alamam masama uygun değil çünkü. Ayak zaten 1K 12K ya gelmiş oluyor 1K daha ekler bunu alırım bence daha mantıklı.

FPS çok oynamıyorum genel olarak hikayeli diyebilirim. FPS arada bir öylesine girip çıkmalık girerirm. Pek sıkıntı olmaz. Eski monitörümde VA paneldi zaten sorun yaşamadım FPS de profesyonel olmadığım için.
Hikayeli oynuyorsanız G65B daha iyidir.

G65B güzel bir monitör. Kendim kullanıyorum ve feci memnunum ama şu an bu fiyatlara atılan KTC daha uygun olur diye düşünüyorum.
VA diye korkmayın bu monitörden en kaliteli VA panellerden birini bulunduruyor, ayrıca içinde kendi işletim sistemi var dizi film vs izleyebiliyorsun Amazon Prime, Netflix gibi uygulamalar bulunuyor. KTC fiyatına göre çok iyi ama onu öneririm. Curved herkese hitap etmiyor.

Eğer hikayeli oynanıyorsanız ve curve olması sıkıntı değilse G65B'den iyisi yok denebilir bu bütçede ama hem hikayeli hem de rekabetçi oynuyorsanız atılan alınabilir.

Gelecekte sorun vesaire yaratır mı hocam? Sağlam bir monitör mü acaba bilginiz bulunmakta mıdır?

G65B güzel bir monitör. Kendim kullanıyorum ve feci memnunum ama şu an bu fiyatlara atılan KTC daha uygun olur diye düşünüyorum.
VA diye korkmayın bu monitörden en kaliteli VA panellerden birini bulunduruyor, ayrıca içinde kendi işletim sistemi var dizi film vs izleyebiliyorsun Amazon Prime, Netflix gibi uygulamalar bulunuyor. KTC fiyatına göre çok iyi ama onu öneririm. Curved herkese hitap etmiyor.

27 inç Curved'e alışkınım hocam sorun olmaz. Evet fiyatına göre bayağı güzel gibi duruyor. Teşekkür ederim. Renk canlılığı gibi konularda nasıl hocam performansını sonuna kadar veriyor mu? Hikayeli oyunlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı