Çözüldü Samsung Odyssey G65B DDC/CI var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinoa

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu monitörde DDC/CI yok mu? Bilgisi olan var mı? OSD içinde her yeri didik didik ettim ama ayarı bulamadım. Ddc olmayınca monitorian gibi uygulamaları da kullanamıyorum.

@bluerr hocam bilginiz var mı?

Çözüm
DisplayPort üstünden mevcut değil hocam, hatta bu konuda fazlasıyla şikayet ve yakınma mevcut forumlarda vs.
Aynı anda hem DP hem HDMI bağlayıp mirroring ile halledenler olmuş ama size ne kadar mantıklı gelir bilmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
DisplayPort üstünden mevcut değil hocam, hatta bu konuda fazlasıyla şikayet ve yakınma mevcut forumlarda vs.
Aynı anda hem DP hem HDMI bağlayıp mirroring ile halledenler olmuş ama size ne kadar mantıklı gelir bilmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Tüh. Neyse otomatik parlaklıkta deneyelim bir.

aynı anda hem DP hem HDMI bağlayıp mirroring ile halledenler olmuş ama size ne kadar mantıklı gelir bilmem.

Arkadaşlar bu monitörde DDC/CI yok mu? Bilgisi olan var mı? OSD içinde her yeri didik didik ettim ama ayarı bulamadım. Ddc olmayınca monitorian gibi uygulamaları da kullanamıyorum.

@bluerr hocam bilginiz var mı?

DP da bulabildin mi ben HDMI'la bağlayınca da bulamadım nerede olduğunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı