Şuan kullandığın kablo nedir?Bende yok vatan PC'de denemiştim bir süre.
Şuan kullandığın kablo nedir?Bende yok vatan PC'de denemiştim bir süre.
Şuan kullandığın kablo nedir?
Bu monitöru siz kaça almıştınız ve nereden almıştınız hocam?
Amazon'dan 9.000TL'ye aldım vade farksız 6 taksit eğer 2K 240Hz kullanacaksan sanırım içinden çıkan kablo yetersiz o yüzden Paugge 1.4 DisplayPort öneririm.
Sen kaça aldın hocam nerden aldın ?Bu monitöru siz kaça almıştınız ve nerden almıştınız hocam?
Garanti olsun diye hepsiburada dan aldım hocam 10.300 e 6 taksit vaade farksız şuan elimde kullanıyorum gayet güzel ama bacakları gerçekten uzunSen kaça aldın hocam nerden aldın ?
bende öyle yaptım , bişey sorcam sana , siyah açtığında ufak bi mavi glow oluyor mu siyahtaGaranti olsun diye hepsiburada dan aldım hocam 10.300 e 6 taksit vaade farksız şuan elimde kullanıyorum gayet güzel ama bacakları gerçekten uzun
Hayır hiç karşılaşmadımbende öyle yaptım , bişey sorcam sana , siyah açtığında ufak bi mavi glow oluyor mu siyahta
Allah Allah benim panelde mi problem var acabaHayır hiç karşılaşmadım
Olabilir dediğim gibi panel piyangosu hocam. İsterseniz sebepten kaynaklı iade talebi başlatın. Veya samsung garantisinden değişim talebinde bulunun.Allah Allah benim panelde mi problem var acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.