Samsung Odyssey G65B iyi mi?

Ekran kartı ile alakalı olabilir O. Yuvada sorun vardır. Niye değiştiriyorsun ki.

Ekran kartı ile alakalı olabilir O. Yuvada sorun vardır. Niye değiştiriyorsun ki.
Ekran kartından olacağını sanmıyorum eski monitörümde DP girişini taktığım anda alıyordu, görüntü gelsin diye değiştiriyorum hocam. Bu arada 2 monitör kullanıyorum.

Ekran kartından olacağını sanmıyorum eski monitörümde DP girişini taktığım anda alıyordu, görüntü gelsin diye değiştiriyorum hocam. Bu arada 2 monitör kullanıyorum.
Nvidia denetim masasından ayarlamadığın içinde olabilir. Monitörü ilk taktığın port ile algıladığı için oraya kaydedip sen portu değiştirince görmemiş olabilir.

Nvidia denetim masasından ayarlamadığın içinde olabilir. Monitörü ilk taktığın port ile algıladığı için oraya kaydedip sen portu değiştirince görmemiş olabilir.
AMD kullanıyorum ve nasıl ayarlayacağım ? Ekran kartım rx6700xt

AMD kullanıyorum ve nasıl ayarlayacağım ? Ekran kartım rx6700xt
Sağ click yapıp görüntü ayarlarına girin oradan monitör algıla var ona basın bakalım olacak mı. AMD olarak bilmiyorum.

Sağ click yapıp görüntü ayarlarına girin oradan monitör algıla var ona basın bakalım olacak mı. AMD olarak bilmiyorum.
Tamamdır deneyeceğim, çok garip bir durum. Bu arada AMD freesync premium var monitörde ekstra birşey yapmama gerek var mı acaba ayarlardan.

Tamamdır deneyeceğim, çok garip bir durum. Bu arada AMD freesync premium var monitörde ekstra birşey yapmama gerek var mı acaba ayarlardan.
Overdrive ayarını son levelin 1 altına getirin.

@bjkworld26 Hocam ürün nasıl memnun musunuz hala ?

Evet çok memnunum iyi ki almışım.

Bakalım ben de verdim siparişi 2 tane hem de . RTX 4070 Ti Super ile kullanacağım ama su an elimde laptop var sadece 1650 GTX, inşallah bir sorun olmaz .

Bu arada 240 Hz alamayan ve alıp çizgi sorunu yaşayan arkadaşlar 1.4 DP ile sorunu çözebildiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…