Samsung Odyssey G65B iyi mi?

Bakalım ben de verdim siparişi 2 tane hem de :D. RTX 4070 Ti Super ile kullanacağım ama su an elimde laptop var sadece 1650 GTX, inşallah bir sorun olmaz :).

Bu arada 240 Hz alamayan ve alıp çizgi sorunu yaşayan arkadaşlar 1.4 DP ile sorunu çözebildiler mi?

Çizgi sorunu monitörden kaynaklı değil sanırım. Ben farklı kart ile denediğimde sorun olmamıştı şu an kullandığım kart AMD deneme yaptığım NVIDIA idi AMD ile sıkıntı yapıyorsa bilemem bu arada kutudan çıkan kablo 1.4 zaten.

Bakalım ben de verdim siparişi 2 tane hem de :D. RTX 4070 Ti Super ile kullanacağım ama su an elimde laptop var sadece 1650 GTX, inşallah bir sorun olmaz :).

Bu arada 240 Hz alamayan ve alıp çizgi sorunu yaşayan arkadaşlar 1.4 DP ile sorunu çözebildiler mi?

Merhaba, monitörü 1 aydır kullanıyorum çizgi sorunu asla yaşamadım monitör bayağı iyi, yanında gelen DisplayPort kablosu yeterli.

Evet çok memnunum iyi ki almışım.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama hala memnun musunuz? 2K bir monitör alacağım ama bakmadığım monitör kalmadı kafayı yiyeceğim karar veremedim bir türlü. Dell Alienware AW2723DF de karar kıldım ama IPS panellerin glow sorunu korkutmaya başladı. Ona 18k vereceğime Samsung G65b 32 inç modelini 15kya mı alsam diyorum. Ama bu monitorde de sorunlar yaşayan olmuş karar veremedim bir.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama hala memnun musunuz? 2K bir monitör alacağım ama bakmadığım monitör kalmadı kafayı yiyeceğim karar veremedim bir türlü. Dell Alienware AW2723DF de karar kıldım ama IPS panellerin glow sorunu korkutmaya başladı. Ona 18k vereceğime Samsung G65b 32 inç modelini 15kya mı alsam diyorum. Ama bu monitorde de sorunlar yaşayan olmuş karar veremedim bir.

Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Alırken satıcısı Amazon'ya da Hepsiburada olsun. Bu iki satici disinda alma. Aldintan sonra burada olumlu yorumlarini bekliyorum o derece iyi bir monitör.

Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Alırken satıcısı Amazon'ya da Hepsiburada olsun. Bu iki satici disinda alma. Aldintan sonra burada olumlu yorumlarini bekliyorum o derece iyi bir monitör.
Hocam urun 10 bit 240 hertzde ara ara 3-5 saniyeligine siyah ekran olup geliyor rekabetci oyunlarda cidden can sikici ve gsync acinca screen flickering veya ekran titremesi oluyor teknik destege konu actim fakat arkadaslar sagolsun monitore tasidigi icin 1 kisiden bile yardim alamadim

Bu yukarida bahsettiğim sorunlar haric cok iyi bir monitor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı