Samsung Odyssey G65b monitör efsane. Mükemmel bir şey. Alın aldırın. Tereddütte kalmıştım. İyi ki almışım o derece.
İnternette çok fazla bilgi yok. Özellikle hiçbir Türk kanalı inceleme yapmamış bu monitör hakkında. Parasının hakkını sonuna kadar hak eden bir monitör. VA panel olmasına karşın IPS ekran kadar renkleri güzel gösteriyor. Hiçbir farkı yok desem yeridir. PC kapalı olsa bile monitörden Netflix, Amazon Prime, vs izleyebiliyor, internette dolaşabiliyorsunuz. Renkleri çok canlı. 2K ve 240 Hz. İçerisinden kumanda çıkıyor. Yukarı-aşağı, sağa sola- öne-arkaya, dik bir şekilde dönebiliyor. Monitörü alıp da beğenmemeniz imkansız. Samsung'un panel kalitesi zaten mükemmel. Ghosting, ışık sızması vs. yok. Bende bir adet sağ ortada ölü piksel çıkmıştı. O da kendi kendine düzeldi. Düzelmeseydi de zaten 3 ölü piksele kadar fabrika kusurlu kabul etmiyor hiçbir monitörde. Monitörün arkasında özel bir ışık var. Monitör ekranına göre renk değiştiriyor. Karanlıkta gözünüz yorulmuyor. Göz koruma vs. birçok modu var. Telefonlardaki gibi adaptif parlaklık özelliği var. Bluetooth 5.2 var. Kendi hoparlörü var. Ses kalitesi çok iyi. Logitech hoparlörümü söküp attım. Ben çok memnunum herkese tavsiye ederim.