Samsung Odyssey G65B vs Philips 27M2C5500W/00

evet hala memnunum. İyi ki almisim. Tarama cizgisinden kastiniz nedir anlayamadim? Şu an GTX 1060 var. Ileride ekran kartini degistiririm diye aldim. Monitorun sistemine uygulama yükleniyor evet.
Teşekkür ederim. Tarama çizgilerinden şu videoda bahsediliyor, altta da epey yorum var. Çok göze çarpan bir şey değil sanırım, ben de bu videoda duydum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, Samsungu almaya karar verdim. Deneyimleriniz neler ? Bu arada siz aldınız mı hocam?
Teşekkür ederim. Tarama çizgilerinden şu videoda bahsediliyor, altta da epey yorum var. Çok göze çarpan bir şey değil sanırım, ben de bu videoda duydum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, Samsungu almaya karar verdim. Deneyimleriniz neler ? Bu arada siz aldınız mı hocam?
Merhaba. Evet, satın aldım. Biraz ani bir karar oldu açıkçası, üzerine çok düşünemedim ihtiyacım vardı. İlki ekran kırık geldi falan derken daha fazla uğraşmak istemedim.
Henüz oyun oynamadım. Curved olması ve standı nedeniyle masada çok yer kaplıyor o biraz dezavantaj oldu benim için. Derinlik olarak yaklaşık 32 cm. Onun dışında tv gibi kullanılabiliyor olması hoşuma gitti ancak tizen işletim sistemi nedeniyle yapılabilecekler kısıtlı. Browser çok akıcı değil. Parlaklığı yeterli, laptop ekranım ips %100 srgb ve 300 nit, onunla karşılaştırınca renkler biraz soluk gibi ama çok kurcalamadım, kalibrasyonla ilgili de olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı