@Purim@Papa_DoD@zizi arkadaşlar güncellemeden sonra g-sync ile alakalı problem yaşayan kaldı mı? Titreme vs.
Ayrıca ışık sızması durumunu merak ediyorum. Bu seviyede kesinlikle çok az yani kabul edilebilir olmalı. Ve kontrast. Gigabyte 'ın daha iyimiş kontrast.. Ek olarak ne kadar curved o kadar problem gibi..
Fakat Gigabyte g27qc için değişim değil de iade talep edecm ve iadeyi beklemeden 27" Odyssey G7 sipariş geçecem gibi görünüyor. Her ne kadar fiyat farkına rağmen rtings sitesinde G7 için alternatif olarak gösterilebilecek kıvamda iyi bi monitor olsa da..
Velhasıl monitor için o kadar paraya kıyıp G7 sahibi olmadan evvel artısıyla eksisiyle bu noktaların kafamda netleşmesi ve görüşleriniz önemli benim için.
Bu monitörü olanlar Screenshot bu görüntüye bakabilirmi sizdede çizgiler oluşacakmı.
Bu karartmayla alakalı birşey sanırım ama emin olamadım. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz emin değilim
Bu monitörü olanlar Screenshot bu görüntüye bakabilirmi sizdede çizgiler oluşacakmı.
Bu karartmayla alakalı birşey sanırım ama emin olamadım. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz emin değilim