İlginç. Bende bu ekran görüntüsünü açınca benim ekranımda noktalar oluşuyor ilk defa yaşadım.Mesela Star Citizen launcherını çalıştırınca ekranda çizgiler oluşuyor. Ekran görüntüsü alıp denemeye çalışıcam gösterirmi bilmiyorum.
![]()
İlginç. Bende bu ekran görüntüsünü açınca benim ekranımda noktalar oluşuyor ilk defa yaşadım.Mesela Star Citizen launcherını çalıştırınca ekranda çizgiler oluşuyor. Ekran görüntüsü alıp denemeye çalışıcam gösterirmi bilmiyorum.
![]()
İlginç. Bende bu ekran görüntüsünü açınca benim ekranımda noktalar oluşuyor ilk defa yaşadım.Acaba launcher bizim ekranlarda bir şeyi mi tetikliyor?
Bende herhangi bir sorun gözükmüyor ama monitöre gelen son güncellemeyi yüklemedim ben.Bu monitörü olanlar Screenshot bu görüntüye bakabilirmi sizdede çizgiler oluşacakmı.
Bu karartmayla alakalı birşey sanırım ama emin olamadım. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz emin değilim
Bende herhangi bir sorun gözükmüyor ama monitöre gelen son güncellemeyi yüklemedim ben.
Herhangi bir sorun gözükmüyor hâlâ.![]()
bu linke tıklarmısın resme basınca bendede sorun çıkmıyor birde bu linke basarak deneyebilir misin?
Bende şu an M-TG700CCAA-1007.1 sürümü yüklü.bende o launcherdaki gibi oluyor.
Senin yüklediğin versiyon nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.