Samsung Odyssey G7 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar monitörün tam modeli G7 LC27G75Tqsrxuf bu, monitörü almak istiyorum 1440p - 240Hz ve VA panel. Şu ana kadar VA panelden pek memnun kalmadım fakat bu monitör için genel olarak baktığımda ghosting dahil memnun olmayan kişi sayısı az gibi sizin de fikirlerinizi almak isterim.

Fiyat 7900 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınır ama o bütçeye IPS de bulunabilir.

240Hz ve 144Hz arasında çok fark yok aslında. Esporcu değilseniz çok da önemi olduğunu sanmıyorum.
240Hz de kullandım ve fark olduğunu düşünüyorum. Akıcılık olarak 144Hz ile arasında çok fark var. 240hz olsun daha fazla adam vurayım değilde daha akıcı bir görüntü olsun dediğimden istiyorum. G7 de ömürlük gibi duruyor.

Yanlışım yoksa sanırım 3080 ile kullanacaksınız ve o ekran kartınınmin 4K ile kullanmak lazım diye düşünüyorum.
Bunu her **80 kodlu kart için söylüyorlar iki sene sonra 4k 60fps vermemeye başlayınca sistem değiştirmek gerekiyor. Bence şuan 2k da uzun ömürlülük açısından mükemmel bir kart.

Hocam merak etmeyin hiçbir kart 2 yılda o kadar performans düşürmez.
Fi tarihinden kalma CrossFire R9 280X'ler bile 4K med ayarlarda iyi performans veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…