Samsung Odyssey G7 Display Port kullanılmıyor

K E D Y

Kilopat
Samsung Odyssey G7 monitör aldım ve kutudan çıkan DP kablosunu kullanamıyorum. HDMI ile bağladığımda sıkıntı yok ama 240Hz olarak kullanamıyorum bu sefer de. DP bağlantısına geçtiğimde ise bozuk bir görüntü ortaya çıkıyor ve 60Hz'de sabit kalıyor. Monitörü DP kablosu ile 240Hz nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Display Port ile 240hz almayı başardım ama bu sefer de renkler soluklaştı ve Freesync özelliğini açmaya çalıştığımda görüntü formatı değişiyor bulanıklaşıyor ve 60Hz'e iniyor.
Sorunu çözdüm. 1440p çözünürlük ve 240Hz tazeleme hızı ile birlikte 10 bit renk derinliği ve Freesync özelliklerini kullanmak istiyorsanız, RTX2000 serisi veya RX5000 serisi ve üstü bir ekran kartına ihtiyacınız var. Benim gibi Rx550 ile bunları yapmaya kalkışırsanız olmuyor tabi. Ama şuan DP kablo ile 1440p 144Hz 10Bit ve Freesync açık olarak sorunsuz kullanıyorum. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı