Samsung Odyssey G9 alınır mı?

Felagund Findrod

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G9 49 Inch

Samsung Odyssey G9 LS49CG954EUXUF 49" 1 ms Dual QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü​

Hocalarım selam, bu açtığım ilk konu ve sitede yeniyim. Hatam olursa affola…

Ben bir Teknik Ressam'ım. AutoCAD üzerinden bina Kiriş detayı çizimi yapıyorum. Artık evden Home Office çalıştığım için büyük bir monitöre ihtiyacım var. Ofisteysen büyük monitörlerle çalıştım fakat evdeki monitörüm 23 inç ve çok eski bir monitör. Bu almak istediğim monitör hem iş için hem de oyun oynamak için. Uzun zamandır Ultrawide monitör isteğim vardı, çok anladığım bir konu değil. Bir iki araştırma sonucunda doğru anladıysam bu monitör iyi bir monitör. Aramızda bu monitöre sahip olan, kullanan var mı? Önerir misiniz? Fiyatı 29.000 - 30.000₺ civarındaydı şu an 24.300'e kadar düşmüş durumda. Umarım Kara Cuma'ya yaklaştıkla daha da düşer ki cebim az yansın. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
Hocam piyasanın en iyi monitörlerinden. Ofiste kullanıyorum bazen biraz fazla ısınıyor. 4-5 Saate monitörü kapatıp soğumasını beklemen gerekebilir.
Hocam vallaha içime su serptin. Gerçekten çok hoşuma gidiyor monitör. Bu modelle alakalı adam akıllı bir video da bulamadım hep eskinin videoları var. O sürümlerde 2.1 HDMI bile desteklemiyormuş. Şu an ki satılan versiyonlarda 2.1 mevcut ve çok hoşuma gitti.

@Alis124 Hocam bu bahsettiğim model OLED değil. 😃

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı