Vallahi ben aldığımdan beri dikey bantlar duruyor hala. Servise götürdüğümde dandik bir laptop ile bakıp sorun yok dedi yolladı adam evde bakıyorum var. Araba yok şimdi taksiyle götürsem git gel 1000TL yazıyor o yüzden götüremiyorum.
Vallahi ben aldığımdan beri dikey bantlar duruyor hala. Servise götürdüğümde dandik bir laptop ile bakıp sorun yok dedi yolladı adam evde bakıyorum var. Araba yok şimdi taksiyle götürsem git gel 1000TL yazıyor o yüzden götüremiyorum.
Bende böyle bir şey olmadı. Biraz şanssız durum olmuş. Servisin iş bilmez tutumuna sinir oluyorum. B uarada LG 45GR95QE-B modeli çok güzel ama fiyatı yüksekmiş. alternatif neler var diye baktım. gigabyte ile Philip'sin de benzer qd-oled monitörleri var.
Bende böyle bir şey olmadı. Biraz şanssız durum olmuş. Servisin iş bilmez tutumuna sinir oluyorum. B uarada LG 45GR95QE-B modeli çok güzel ama fiyatı yüksekmiş. Alternatif neler var diye baktım. Gigabyte ile philip'sin de benzer qd-OLED monitörleri var.
Ben monitörü sattım. Monitör kolu olarak taşımıyorlar taşıyanları aşırı pahalı. Sabit duran bir ürün almıştım yurt dışından ama artık alınmaz gümrük vergisinden dolayı. Kablosu bir süre sonra sorun çıkardı bende HDMI'a geçtiydim. HDMI da daha güzel görüntü vermişti ayrıca.