Samsung Odyssey G9 OLED alınır mı?

Bütçe
40000
OLED yanığı oluştu mu? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Vallahi ben aldığımdan beri dikey bantlar duruyor hala. Servise götürdüğümde dandik bir laptop ile bakıp sorun yok dedi yolladı adam evde bakıyorum var. Araba yok şimdi taksiyle götürsem git gel 1000TL yazıyor o yüzden götüremiyorum.

Vallahi ben aldığımdan beri dikey bantlar duruyor hala. Servise götürdüğümde dandik bir laptop ile bakıp sorun yok dedi yolladı adam evde bakıyorum var. Araba yok şimdi taksiyle götürsem git gel 1000TL yazıyor o yüzden götüremiyorum.
O zaman böyle bir ürünü bir kere alabilecek insanların normal G9'a yönelmesi daha mantıklı.

Bende böyle bir şey olmadı. Biraz şanssız durum olmuş. Servisin iş bilmez tutumuna sinir oluyorum. B uarada LG 45GR95QE-B modeli çok güzel ama fiyatı yüksekmiş. alternatif neler var diye baktım. gigabyte ile Philip'sin de benzer qd-oled monitörleri var.

Bende böyle bir şey olmadı. Biraz şanssız durum olmuş. Servisin iş bilmez tutumuna sinir oluyorum. B uarada LG 45GR95QE-B modeli çok güzel ama fiyatı yüksekmiş. Alternatif neler var diye baktım. Gigabyte ile philip'sin de benzer qd-OLED monitörleri var.

Yeni nesiller gelecek bu yıl onları beklemek lazım. 4K 240Hz OLED monitörler. 120Hz olsa da olur.

Merhaba,

Bu monitorun icindeki kablo yeterli mi? Yoksa ekstradan dp ya da hdmi mini vs almak sartmi?

Ek olarak, guzel bie monitor kolu onerisi bekliyorum. Cogu 9kg 49” kadar yaziyor ama bu cihaz 13kg neredeyse..

Merhaba,

Bu monitorun icindeki kablo yeterli mi? Yoksa ekstradan DP ya da HDMI mini vs almak sart mi?

Ek olarak, guzel bie monitor kolu onerisi bekliyorum. Cogu 9kg 49” kadar yaziyor ama bu cihaz 13kg neredeyse.

Ben monitörü sattım. Monitör kolu olarak taşımıyorlar taşıyanları aşırı pahalı. Sabit duran bir ürün almıştım yurt dışından ama artık alınmaz gümrük vergisinden dolayı. Kablosu bir süre sonra sorun çıkardı bende HDMI'a geçtiydim. HDMI da daha güzel görüntü vermişti ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı