Samsung One UI 7.0 Türkiye dağıtım tarihi kesinleşti

Peki ya kurduktan sonra fabrika ayarlarına döndürürsek İMEİ gider mi? En sağlıklı fabrika ayarlarına döndürme şekli hangisi?
Ben Hard Reset attım 4-5 defa hiçbir şey olmadı. IMEI gitmiyor.

3 ile başlıyor. Her gün kontrol ediyorum ama gelmedi henüz.
Tamam 3 ile başlıyorsa otomatik yapacaktır güncellemeyi. Kontrol et bakalım en son yapılan güncellemenin ana bant sürümü kaç? S918BXXS8CYBD ise doğru.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S4 cihazım için wipe factory atlında bulunan wipe cache kısmında da reset atıyordum. Bu şekilde atmak daha iyi değil mi? Ayrıca Wipe factory ile ayarlardaki fabrika ayarlarına dön arasında bir fark var mı?

S4 cihazım için wipe factory atlında bulunan wipe cache kısmında da reset atıyordum. Bu şekilde atmak daha iyi değil mi? Ayrıca Wipe factory ile ayarlardaki fabrika ayarlarına dön arasında bir fark var mı?
Fark var. Fabrika ayarlarına döndürmek çoğu şeyi siler ama her şeyi silmez. En iyisi bu şekilde sıfırlamaktır. Cihazdaki her şey silinir ve eğer cihazda yavaşlama, virüs gibi şeyler varsa bu yöntem en iyisi.
S911BOXM6CXI4
Bu hocam.
Cihazını ayarlardan güncellemeyi dene. Yaklaşık 6 aydır güncellenmemiş. Eğer ayarlardan olmazsa Samfw sitesinden güncel yazılımı yükleyip odin ile kurmanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı