Samsung promosyon kodu ile alınan cihaz vergi indirimi kapsamına girer mi?

Sphynx21

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Samsung'un resmi web sitesinde doğum günüm sebebiyle yüzde 10 promosyon kodu verilmiş. Bu kodu uygulayınca A34'ün fiyatı 10249TL'den 9224TL'ye düşüyor. Bu sayede vergisiz telefon dilimine girebilir miyim? Daha önce kuponla alıp deneyen oldu mu? Ya da alıp faturaya bakıp iade mi etsem?

Bunun garantisini kimse veremez ama faturaya bakmak gerekir. Dediğin gibi bence alıp duruma göre iade edersin. Tabii öğrenci indirimi bir kez olduğu için M34 almak istersen daha sonra öğrenci indiriminden yararlanamayabilirsin.

Promosyon koduyla aldığım Buds 2 böyle görünüyor. Muhtemelen vergi indirimi kapsamına girmeyecektir. Ama kimse şu an bunu net olarak bilemez. Öğrenci indirimiyle M34 öneririm.
Screenshot_20231111_125004_Adobe Acrobat.jpg

Promosyon koduyla aldığım Buds 2 böyle görünüyor. Muhtemelen vergi indirimi kapsamına girmeyecektir. Ama kimse şu an bunu net olarak bilemez. Öğrenci indirimiyle M34 öneririm.
Eki Görüntüle 2010254
Vergiler dahil toplam tutar 9499 tl ve altı olacak denmiyor muydu

Faturada asıl fiyat yazdığı için bir pürüz çıkarabilirler diye tahmin ediyorum. Ama belli olmaz da aynı zamanda. Hala net değil durum.
Ben bir teknoloji kanalında vergi dahil toplam tutar dediğini hatırlıyorum emin olmadan da almamak gerek

Eki Görüntüle 2010254

Trendyol'dan indirimli ayakkabı almıştım. Onun faturasında da bu şekil gözüküyordu. İndirim dediğim mağaza indirimi kupon falan da değil. Bu yüzden vergi dahil son fiyata bakarlar diye düşünüyorum. Alıp deneyeceğim.

Desteğin, nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL’yi aşmayan cep telefonu ile bilgisayarların elektrik ortamda düzenlenen faturayla yapılan satın alımlarında kullanılabileceği aktarıldı
Nihai satış diyorsa görseldeki fatura bence uygun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı