Samsung QD-OLED Odyssey Smart G8 monitör deneyimim

Sorun macos kaynaklı bence de hocam. İpadOs'da aynı. Ayarlar sizin verdiğiniz gibi. 1000 nit nasıl elde ettiniz hocam?

Sorun macos kaynaklı bence de hocam. İpadOs'da aynı. Ayarlar sizin verdiğiniz gibi. 1000 nit nasıl elde ettiniz hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu linke bı bakın hocam.

Hocam CS go da tam ekran olurken hatta keyifli de oluyor açıkçası ama valorant yanlarda siyah bar oluşuyor. OLED monitörler için gysnc modülünün artısı yok eksisi var dell bile bunu kabul etti.
Dell bile bunu kabul etti mi? Kabul etti mi Dell bile bunu ? Bile etti mi kabul Dell?

Dell'in bundan haberi var mı? Artısı yok eksisi mi var? Ne güzel sıkıyonuz hocam siz böyle şikayet ediyorum şimdi bu konuyu.

Son düzenleme:
Araştırırsanız gysnc modülü fanından şikayetçi olan ve Dell'in bu şikayetleri kabullenip bu monitörleri yenisiyle değiştirdiği kullanıcılar var. Sizin amacınız G8 oledi karalamak ya da Samsung düşmanlığı gütmek muhtemelen çünkü olmayan şeyleri sorun bu, G8 OLED kronik sorunlu diye zırvalıyorsunuz. Sidik yarıştırmıyoruz burada istediğiniz monitörü alıp geçin trollemeyin konuyu.

Son düzenleme:

Samsung bu monitörün 32 inç veya 27 inç flat olanlarını da çıkarsa güzel olur.

Karanlık odada oyun oynama keyfi oled panellerde bambaşka bir zevk. Ben de LG C2 42 inch Oled tv kullanıyorum, güle güle kullanın.

Karanlık odada oyun oynama keyfi oled panellerde bambaşka bir zevk. Ben de LG C2 42 inch Oled tv kullanıyorum, güle güle kullanın.
Evet daha önce de kaliteli ips ve va modelleri kullandım lakin hiçbiri oled kadar keyif vermedi. Hdr istiyorsak oled şart gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…